Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Már a Monopoly Jóbarátok is kapható!

Nem túlzás azt állítani, hogy a Monopoly minden idők egyik legnagyszerűbb társasjátéka, ami a kicsiket és a nagyokat is számtalanszor megörvendeztette már az önfeledt játék különleges élményével. 

 

Annak ellenére, hogy nem egy újfejlesztésű társasról van szó, az évek során egyáltalán nem apadt a népszerűsége, ami elsősorban annak köszönhető, hogy az értéktárgyak adásvétele egy rendkívül időtálló, és nem utolsó sorban szórakoztató tevékenység. Ahogy teltek-múltak az évek, azért mégiscsak változott valami.

A készítők ötletgazdagsága elképesztő méreteket öltött, és többek között ma már a Monopoly Jóbarátok változat is beszerezhető. A Jóbarátok, eredeti címén Friends egy ikonikus vígjáték sorozat, ami az 1990-es években jelent meg. A leforgatott 10 évad olyan nagy hatást gyakorolt a rajongókra, hogy még ma, a 21. században is rengeteg fiatalt ültet a televízió vagy a számítógép képernyője elé. A Monopoly Jóbarátok tehát egy igazi kuriózum, ami visszaidézi a nagysikerű sorozat főszereplőinek kalandjait. Ha a csemetéd igazi kis rajongó, aki ráadásul még az üzleti világ érdekességei iránt is érdeklődést mutat, akkor számára ideális meglepetés lehet a Monopoly Jóbarátok változata.

A játék során a kedvenc karaktere bőrébe bújva megszerezheti barátai értéktárgyait, például Joey vitorlását, Monica sportautóját vagy Phoebe ikonikus taxiját. A társasozás örömét pedig bárkivel megoszthatja, akivel csak szeretné, a testvéreivel, barátaival, osztálytársaival, de akár szülőként te is csatlakozhatsz hozzá, hidd el, jó móka lesz!

Keresés