Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Különleges habszivacs puzzle játékok gyerekeknek

Különleges habszivacs puzzle játékok gyerekeknek A kirakósok mindig is az egyik legnépszerűbb játékok voltak, a gyerekek ugyanis szívesen töltik az idejüket azzal, hogy lelkesen keresik a kapcsolódási pontokat, és addig biztosan nem adják fel, amíg az utolsó részletnek is megtalálják a helyét.

 

A habszivacs puzzle kétségkívül új korszakot teremtett a kirakósok világában, hiszen teljesen más nézőpontba helyezte őket. Ma már nem csak 2D-ben létező képeket lehet létrehozni, amiket csak vízszintes irányban lehet felépíteni.

A 3 dimenziós puzzle játékok különlegessége abban rejlik, hogy nem csak oldalsó irányban, hanem felfelé is lehet bővíteni őket, egészen addig, amíg egy körbejárható épületet, járművet vagy tárgyat formálnak. A habszivacs puzzle játékok mindig egy jól körülhatárolható téma köré épülnek, ez által különálló kollekciót alkotva. Ott vannak például a világ leghíresebb épületei, vagy a sorozatokból, filmekből ismert színhelyek.

A Harry Potterben szereplő Mr. Ollivander pálcaboltja, Madam Malkin talárszabászata, a Csillagvizsgáló torony, illetve a Kóbor Grimbusz is megtalálható a kínálatban, de a Trónok Harca sorozat egyik legfontosabb színtere, a Vörös Erőd is elérhető. Miután a habszivacs puzzle utolsó darabja is a helyére került, a gyerekszoba különleges díszévé avanzsálhat, és a kicsik bármikor eldicsekedhetnek azzal, hogy milyen ügyesek, hiszen bizonyítékként szolgál a műalkotás.

Ha van elég hely, akkor a hagyományos puzzle játékokkal ellentétben nem feltétlenül kell szétbontani a habszivacs elemeket, és egy szép makettként is remekül funkcionálhat.

Keresés