Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kinek ajánlott a Hasbro Monopoly Friends Jóbarátok társasjáték?

Leginkább azok fogják élvezni a Hasbro Monopoly Friends Jóbarátok társasjáték nyújtotta élményt, akik szeretik a Jóbarátok filmsorozatot. De a film ismerete egyáltalán nem feltétele a jó szórakozásnak, mindenkit el fog bűvölni ez a családi társasjáték.

Maga a Hasbro Monopoly Friends Jóbarátok társasjáték egy négyzet alakú, összehajtható táblából, nyomtatott papírpénzkészletből és hat darab egyedi játékfigurából áll. Nyolc éven felülieknek ajánlott, ennél fiatalabb életkorban még nehezen játszható, mert olvasni-számolni tudást igényel ez az ingatlankereskedelmi társasjáték.

Mit jelent az, hogy a Jóbarátok című filmhez kapcsolódik a játék?

A Hasbro Monopoly Friends Jóbarátok társasjáték figurái a sorozat főszereplőit testesítik meg. Lehetsz te is Ross, Chandler, Joy vagy esetleg Phoebe, Monika vagy épp Rachel. A választott karakterrel filmbeli jelenetek eljátszására van lehetőséged.

A monopoly Jóbarátok társasjáték menete eleve úgy van felépítve, hogy a humoros jelenetekre fókuszál. Garantált a fergeteges szórakozás a Hasbro Monopoly Friends Jóbarátok társasjátékbevetésével.

A megadott helyszínek is filmbeliek, ellátogathatsz képzeletben a Central Perk kávézóba és a szereplők New York-i otthonaiba. A képzeleted szab csak határt a Hasbro Monopoly Friends Jóbarátok társasjátéksorán, a társaságoddal teljesen elengedhetitek magatokat és átrepülhettek a fantázia világába. Az is megeshet, hogy kedved támad újra megnézni a sorozat egy-egy vicces részét a teljesebb élmény érdekében.

Keresés