Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Jégvarázs Anna baba: különleges meglepetés a mese rajongóinak

Jégvarázs Anna baba: különleges meglepetés a mese rajongóinak

A Jégvarázs Anna baba a gyermeke álma? Az ideális ajándékot keresi számára? Napjaink minden korábbinál szélesebb kínálatában bizony nem egyszerű rátalálni.

Ugyanakkor, ha tudja, milyen mesehősök és filmek tartoznak a gyerkőc kedvencei közé, akkor már egy lépéssel közelebb lehet a garantáltan befutó ajándékhoz. A kislányok körében igen kedvelt a Jégvarázs Anna baba, ami egyúttal különlegességénél fogva is keresett. 

Mi a titka a Jégvarázs Anna baba népszerűségének?

 

A Jégvarázs nem csupán a dallamos betétdaloknak köszönheti népszerűségét, hanem a humoros helyzeteknek, a szerethető karaktereknek és persze a tanulságos történetnek is.

A Jégvarázs Anna baba a játékok piacán is elérhető, méghozzá a filmben látott varázslatot felelevenítve. A karját felemelve táncoló falevelek jelennek meg fekete ruháján. Ez az a plusz, amiért oly sokan rajonganak a Disney játékért. 

Varázslatot visz a gyerekszobába

Ahhoz, hogy azonnal használható is legyen a meglepetés, 3 db 1,5 Voltos, LR44 típusú elem szükséges.

Ezek is megtalálhatóak a csomagolásban, így a játék pillanatokon belül elkezdődhet.

A lányok körében nagyon kedvelt Jégvarázs Anna baba remek választásnak bizonyul ahhoz, ha a Disney mesék méltán keresett alakját szeretné a gyerekszobában viszontlátni.

A minőségi megoldásnak köszönhetően, hosszú időn keresztül, kifogástalan állapotban funkcionáló darabbal gazdagodhat a gyerkőc gyűjteménye, ami tuti befutónak számít majd. Ne feledkezzen meg arról, hogy ajándékozás alkalmával is kiemelt jelnetőséggel bír a különlegesség és ez a gyermekjátékok esetében sincs másként. Ajándékozza a Jégvarázs varázslatos hangulatát! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Anna baba

Keresés