Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Játszótér karnyújtásnyira: ugrálóvár otthonra

Az örökmozgó korosztálynak lett kitalálva ez az otthoni külön kis birodalom, ahol felhőtlenül játszhatnak a csemetéid, amikor csak szeretnének. 

 

 

A paletta tág, kisebbtől a nagyobbig, olcsóbbtól a drágábbig, bohócostól az elefántosig, sokféle légvárat választhattok attól függően, mik az igények, és mi ragadja meg gyermekeid fantáziáját. Ha belevágtok, és beszereztek egy ugrálóvárat otthonra, gyakorlatilag egy saját kis játszóteret teremtetek, ahol az oly fontos és élvezetes foglalatosságé, az ugrálásé, no meg a csúszkálásé a főszerep.

Amiben biztos lehetsz, hogy minőségi légvárakról van szó, amikhez garancia is jár. Dupla varrású, erős anyagból készülnek, a hozzájuk tartozó ventilátorral percek alatt felállíthatók, a folyamatos légbefúvás pedig, maximális kényelmet biztosít. Ha kültéren állítjátok fel, arra érdemes figyelni, hogy mindenképpen aljzatra tegyétek, nehogy a talaj valamilyen módon felsértse. Az ugrálóvár otthonra akkor is jó választás lehet, ha kevesebb az idő arra, hogy játszótérre vagy különböző rendezvényekre járjatok, illetve a lurkóid és a kis barátaik gyakrabban szeretnének hódolni eme pezsdítő játéknak.

Már csak az a kérdés maradt, hogy hányan használnák a csodavárat, és hogy mi hozza inkább lázba a gyerkőcöket? Jöhet az akadálypálya, vagy inkább egy kedves elefánt barlangjában játszanának, esetleg valami hatalmasba fognának bele, vagy az erdei mókákat részesítenék előnyben? Akárhogy is, egy ugrálóvár otthonra olyan, mintha saját kis mesefalutok lenne. Szóval Kangák és Zsebibabák, ugrálásra fel!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ugrálóvár ugrálóvár otthonra

Keresés