Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Játékfegyver szivacslövedékekkel: fő a biztonság!

Játékfegyver szivacslövedékekkel: fő a biztonság! A játékfegyver mindig is izgalmas világot testesített meg a gyerkőcök számára.

Elsősorban a kisfiúk számára érdekes az ilyen elfoglaltság, de vannak olyan kislányok is, akik szívesen játszanak nagyobb testvéreikkel, és harcolnak játékos formában. Ehhez ideális választásnak bizonyul az az eszköz, ami megadja a lövöldözés jelentette élményt, mégis biztonságos és békés megoldásnak számít. 

 

Szivacslövedékekkel biztonságos a játék

 

Mielőtt azonban szülőként arra asszociálna, hogy a játékfegyver agresszív  viselkedésre ösztönzi a kicsiket, érdemes tudnia, hogy korántsem mindegy, milyen játékra esik a választás. Vannak olyan műanyag fegyverek, melyek szivacs lövedékekkel tölthetőek fel, így semmilyen sérülést nem okoz a játék, akár egészen közelről sem. Ez alapvető követelmény a gyermekjátékok e fajtájával kapcsolatban, ráadásul ilyen módon biztosan nem a dolog erőszakos oldala kerül fókuszba. A gyermeknevelés kapcsán ez kiemelt jelentőséggel bír. 

 

A játékfegyver többféle színben elérhető, így akár a kislányok is megtalálhatják új kedvenceiket.

Alapvetően viszont inkább a fiúk körében kedvelt játékról beszélhetünk, mely változatos alkatrésszel kombinálható, és plusz szivacslövedékek is kerülhetnek a tárba. Akár az online rendelés kényelmét kihasználva is beszerezheti a gyermekek új kedvencét, melynek köszönhetően a szabadban történő játék is mozgalmas, izgalmas elfoglaltsággá válik. A legjobb az egészben az, hogy közben mozognak a gyerkőcök, ami általános egészségi állapotukra és hangulatukra is jótékony hatással lesz. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: játékfegyver

Keresés