Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játékfegyver a 4 fal között? Létezik biztonságos megoldás!

Ha a vízipisztolyokra és a különféle játékfegyver típusokra gondolunk, akkor szinte biztosan nem a 4 fal között képzeljük el azok használatát.

A gyerekeket viszont igencsak nehéz visszafogni, ha a játék magával ragadja őket. Itt kerülnek képbe a szivacslövedékkel ellátott játékfegyverek, amelyeknek köszönhetően a törékeny tárgyak is biztonságban lesznek a nappaliban. Persze a játék is önfeledtebb, ha nem kell közben bútorokat kerülgetni, ezért a speciális játékok a szabadtéri használat során még nagyobb örömet okoznak. 

 

Izgalmas kaland szivacslövedékes játékfegyverekkel 

 

Óvhatjuk a kicsiket a világtól, de előbb vagy utóbb be kell látnunk, hogy ezt egy bizonyos kor után aligha tehetjük meg. Fontos azonban, hogy a játékok kiválasztásakor is a biztonságra és az agresszív megoldások kerülésére törekedjünk. A kisfiúk, sőt, néha a kislányok is előszeretettel veszik elő harcos énjüket és élnék át a játékfegyver kínálta lehetőségeket. A kaland izgalma aktív testmozgással is társulhat, ami a gyerkőcök egészségi állapotát illetően sem elhanyagolható. A szettben elérhető fegyverek szivacslövedékkel tölthetőek fel, amelyek garantáltan nem okoznak sérülést, viszont annál nagyobb ovációt és örömet. A habszivacs lövedék szett plusz muníciót kínál, így a móka még tovább tarthat. 

 

Irány a kert!

 

A kert ideális színtérnek bizonyul a mozgással, bújócskával, szaladgálással társuló játékokhoz. A tikkasztó nyári hónapok után, most érkezett el az időszak, amikor már kifejezetten jó érzés a szabadban tartózkodni. A gyermekek is aktívabbak ilyenkor és akár reggeltől estig mehet a móka. A szivacslövedékes játékfegyver változatos színekben, izgalmas kialakítással és látványos megoldásokkal elérhető. A gyártók célja nem más, mint az izgalmas csatázás maximális biztonsággal történő kombinálása. 

 

Akár apu is ringbe szállhat, de a gyereksereg egyedül is jól elfoglalja majd magát, a minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő játékokkal. A játékfegyver nem kell agressziót sugalljon, hiszen a közös mozgásé, a humoré és egyúttal persze a biztonságé is lehet a főszerep. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: játékfegyver
Az oldal tetejére