Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
5.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 690 Ft
Szerezhető hűségpontok: 60
Gyártó: Square Enix
Gyártó cikkszám: 2808944
FOXPOST ÉS POSTA PONT CSAK 690 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Tomb Raider Definitive Edition

5.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A filmszerű akció-kalandot - melyben a fiatal Lara Croft-ot a körülmények arra kényszerítik, hogy egy tapasztalatlan nőből egy kőkemény túlélővé váljon – végre újraalkották Xbox One és PS4 platformokra is! A január végén megjelenő Tomb Raider - Definitive Edition Larája szinte megszállott részletességgel lett újraalkotva, a játék környezete pedig lélegzetelállítóan valósághű.

Ahhoz, hogy legelső kalandját túlélje és felfedje a sziget halálos titkát, Larának nem csak az életéért kell küzdenie az intenzív harcokban, de fegyvereit és felszerelését is folyamatosan kell alakítania, miközben az embert próbáló környezettel dacol.

A kritikusok által is magasztalt akció-kaland ezen kiadása tartalmazza a Dark Horse képregény, a Brady games mini-artbook digitális változatait, valamint az összes eddig megjelent letölthető tartalmat.

Termékjellemzők:

Lara Croft példátlan HD részletességben, ahogy még soha nem láttad:

- Teljesen új Lara modell, mely kihasználja a next-gen kozolok erejét

- A TRESS FX technológiának köszönhetően valósághű haj-szimuláció és mozgás, melyben minden egyes hajszál fizikailag modellezve van

- Átdolgozott shader és világítás modell, mely nyers, valósághű részletességgel mutatja be Lara vérben, sárban és verítékben bővelkedő utazásának anyagait és effektusait

Egy fizikai világ, melyet a vadonatúj hardver architektúráknak köszönhetően elevenedik meg:

- Egy dinamikus világ, melyet komplex fizikai szimulációk egész sora – fák, lombok, ruhák, időjárás, világítás és effektek – kelt életre.

- Minden textúra négyszeres felbontású az eddigiekhez képest, így tűélesek és részletgazdagok maximális felbontás mellett is.

- A játékbeli karakterek, ellenségek és a pusztítható környezet további javításokon esett át a nagyobb mélység és a realizmus érdekében.

- A bevezetésre került felszín alatti szóródási (subsurface scattering) technológia a fizikai szempontból eddigi legpontosabb világítás szimulációt teszi lehetővé, erősítve a valósághűséget ezáltal pedig a hihetőséget is.

- A natív 1080p-s játékmenet biztosítja a kiváló vizuális hűséget, Yamatai-t pedig hamisítatlan, nagyfelbontású dicsőségében mutatja meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére