Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spin Master Kreatív Játék

Rendezés:

 

Válaszd a Spin Master kreatív játékot - nem bánod meg!

 

Biztos te is észrevetted már, hogy a csemetédben mérhetetlen kreativitás rejlik, ami csak arra vár, hogy kitörjön, és elképesztő magasságokban szárnyaljon.

Ez történik akkor is, amikor gyurmát, legót vagy más “összeraknivalót” adsz a kezébe. A kézügyessége a logikai gondolkodással karöltve azonnal mozgásba lendül, hogy igazán kreatív végeredmény szülessen. A hagyományos termékekre azonban hamar ráunhat, főleg, ha szeret vele játszani, és napjában akár többször is előveszi. A Spin Master kreatív játék - ha lehet így mondani - egy forradalmian új termék, aminek az a küldetése, hogy a kicsik fantáziáját az eddigieknél is magasabb dimenzióba röpítse. Ha szemügyre veszed a kínálatunkat, akkor rögtön egyértelmű lesz, mire is gondolunk pontosan. A Spin Master kreatív játék tartalma lényegében nem más, mint egy komplett kis formázó készlet, aminek az elemei lehetővé teszik az ötletdús alkotófolyamatot. Nem számít, hogy a lurkód egyedül veselkedik neki a feladatnak, vagy esetleg társakat is talál, akik szívesen részt vesznek a munkában, a Spin Master kreatív játék minden esetben élményteli elfoglaltságot nyújt a számára.

A formázó készlet egyik különlegessége, hogy az elemeket nagyon könnyen, egyszerűen össze lehet illeszteni egymással, tulajdonképpen arról van szó, hogy az aprócska, “csápokkal” rendelkező golyókat össze kell tapasztaniuk a mellékelt használati útmutató szerint. A speciális technikával zsiráf, krokodil, pingvin, strucc, kutya, macska és rovar megalkotására is lehetőség van.

Az oldal tetejére