Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
2.040 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 21
Gyártó: UGREEN
Gyártó cikkszám: 50875
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Ugreen ED018 autós töltő, 2x USB, 24W (fekete)

2.040 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ugreen ED018 autós töltő

Teljes biztonságot nyújt a hosszú utazások vagy a munkába járás során. A Ugreen autós töltő Multi-project rendszerrel van felszerelve, amely a töltött eszközök védelméért felel. A kis méret és a könnyű súly további előnyök, amelyek nem okoznak komplikációkat a szállítás során. A széles körű kompatibilitás megkönnyíti a mindennapi használatot, garantálva a jelenleg kapható legtöbb mobil tartozékhoz való hozzáférést.

Számos funkció

Az ED018 tökéletes megoldás azon járművezetők számára, akik arra összpontosítanak, hogy rövid idő alatt a legjobb eredményeket érjék el. A két beépített, összesen 4,8 A teljesítményű bemenetnek köszönhetően független képességet kap különálló eszközök csatlakoztatására és egyidejű töltésére. Élvezze a Ugreen töltő által kínált villámgyors sebességet, és ne aggódjon többé telefonja akkumulátora miatt navigálás vagy kedvenc zenéje hallgatása közben.

Innovatív technológiák

Az alkalmazott védelmi rendszerek jelentősen javítják a biztonságot készülékei töltése közben. A töltő számos védelemmel van felszerelve, többek között túlfeszültség- és túláramvédelemmel, rövidzárlatvédelemmel, és ellenáll a túlfeszültségnek. A megfelelő hőmérséklet fenntartásáért is felelős működés közben.

Számos lehetőség

A töltőt különböző típusú járművekhez tervezték, így nem kell aggódnia telefonja állapota miatt, ha gyakran váltogatja a közlekedési módokat. Mi több, a töltő lehetővé teszi a gyakran használt mobil tartozékok csatlakoztatását. Támogatja többek között a telefonokat, iPadeket, fényképezőgépeket és videokamerákat. Lehetőség van MP3-lejátszók és PSP-konzolok csatlakoztatására is.

Stabil kialakítás

Az ED018 stílusos kiegészítő lehet, amely tökéletesen illeszkedik az autó többi tartozékához. A klasszikus fényes fekete szín a karcsú formával kombinálva sikeres kombináció. A praktikus alumíniumhorgoknak köszönhetően az egész rendkívül stabil, ami azt jelenti, hogy az ED018 nem esik ki menet közben, még a göröngyös utakon sem.

Gyártó Ugreen
Modell ED018
Bemenet DC 5 V / 4,8 A Max.
Egyetlen port 5 V / 2,4 A Max.
Kimenet 24 W max.
Interfész Kettős USB-port
Anyag PC + ABS

Termék neve Ugreen ED018 autós töltő, 2x USB, 24W (fekete)
Mennyiség dobozonként 288 db.
Színes ezüst
Csatlakozás típusa USB Type-A
Töltési teljesítmény (W) 24
Gyors töltési szabvány Nem
Nettó tömeg 20 g
Hosszúság 5,50 cm
Szélesség 8,50 cm
Magasság 3,00 cm
Bruttó tömeg 30 g
Vámtarifaszám 8504409590
Port típusok USB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére