Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kártyák

Rendezés:

A kártyajátékok egyszerűen ellenállhatatlanok!

 

A kártyajátékok vidám szórakozást kínálnak családi, baráti találkozók alkalmával is. Hiszen, ki ne szeretné az Unot vagy éppen a memóriajátékokat?

Ráadásul, ha végignézed a kínálatunkat, akkor láthatod, hogy a legmenőbb mesehősök is arcukat adták egy-egy variációhoz. Ha van a közvetlen környezetedben gyermek - talán épp a sajátod- akkor tudod, egy-egy mese igazi rajongást tud kiváltani a lurkókból. Az utóbbi évek megunhatatlan sztárjai a Verdák, a Disney hercegnők vagy éppen a Mancs őrjárat szerethető, ismert karakterei nemcsak a televízió képernyőjén vagy a mozivásznon fedezhetőek fel, hanem a kártyajátékokon is, ami egyet jelent a szinte vég nélküli játékkal. Már csak az a kérdés, hogy melyik mesehős számít a kedvencnek? Mert nyilván érdemes azt az alternatívát választani, ami minden tekintetben nyertes.

Az egyszerű unikornisos verzióban is gondolkozhatsz, hiszen előfordulhat, hogy az egyszarvú az a misztikus lény, aki nagy népszerűségnek örvend a közegedben. Aztán ott van Harry Potter, aki olyannyira elvarázsolta a világot, hogy már a felnőttek, gyerekek egyaránt lelkesednek a történetért, Roxfortért és a bűbájért is. A lehetőségek tárházának ajtaja, amint azt a saját szemeddel is láthatod, a végtelenbe nyílik. Csak rajtad múlik, hogy melyik típusra szavazol. Egy biztos. A kártyázás kifejezetten hasznos időtöltés, ugyanis azon túl, hogy az órák percek gyorsaságával pörögnek le, a gyerkőcöknek komoly fejlődési lehetőséget jelentenek a színes, mintás lapok. Nem véletlen, hogy a gyártók mesés ábrákkal, háttértörténetekkel kívánják még vonzóbbá tenni termékeiket. A kártyajátékok mindennek tetejében kedvező anyagi feltételek mellett szerezhetőek be, így ha nem tudnál dönteni, akkor több paklival is akadálytalanul gazdagíthatod az életedet.

Az pedig tényleg csak hab a tortán, hogy a szórakoztató mókázás közepette a gyermekek készség és képesség szinten folyamatosan fejlődnek észrevétlen módon, tudat alatt. Vagyis ők egy másodpercig sem fogják fel tanulásnak a kártyajátékokat, miközben valójában sokat haladnak előre a fejlesztés ösvényén.

Keresés