Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
15.976 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 160
Gyártó: 3P Szoftver
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Monster Jam Showdown - Day One Edition (NSW)

15.976 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Monster Jam franchise minden ereje készen áll arra, hogy a kezedben landoljon, egy új és úttörő off-road arcade élményben.

Készülj fel a három különböző biomot átszelő versenyzésre, és mutasd be a legjobb trükköket a valaha volt legikonikusabb Monster Jam teherautókat vezetve. Mutasd meg képességeidet rengeteg különböző játékmódban a nem lineáris karrier módban, online és osztott képernyőn. Csak a Monster Jam Showdownban.

EGY AZONNALI OFF-ROAD ARCADE JÁTÉK

Tökéletes a Monster Jam rajongóknak, és kötelező játék az arcade autóversenyző játékosoknak: A Monster Jam Showdown készen áll arra, hogy egy hatalmas és könnyen elérhető offroad verseny kihívást hozzon neked!

Engedd szabadjára ezeknek a négykerekű fenevadaknak a teljes 1500 lóerejét 7 különböző versenyalapú játékmódban, és szorítsd ki a lökettérfogatot, hogy még nagyobb sebességre tegyél szert, miközben ütközöl, csavarodsz és szorongatod mind a teherautódat, mind a környezetet egy kielégítő, túlzáson alapuló játékélményben.

MUTASD MEG FREESTYLE KÉPESSÉGEIDET

A Freestyle versenyeken elképesztő trükkök bemutatása a lényege minden Monster Jam eseménynek világszerte.

A Monster Jam Showdown megragadja az összes izgalmat és őrült manővert, amit a való életben is végrehajtanak, és lehetővé teszi, hogy minden egyes mutatványt újrateremts, így intuitív és azonnal kifizetődő!

A LEGIKONIKUSABB MONSTER JAM KAMIONOK ELSAJÁTÍTÁSA

A valós Monster Jam versenyek izgalma a videojátékok világába is eljut, hála a franchise legfelismerhetőbb ikonjainak: a kamionoknak! Grave Digger, Toro Loco, Megalodon, Maximum Destruction és még sok más... Vezetheted majd a jelenlegi flotta valós szupersztárjait, a legendás járműveket, amelyek történelmet írtak a sorozatban, sőt a Monster Jam leghíresebb kitalált járműveit is a határtalan játékuniverzumból. Gyűjtsd össze a legkülönlegesebb fényezésüket, több mint 140 egyedi kamionváltozatot oldhatsz fel a játékban.

VERSENYEZZ NAGYOT 3 KÜLÖNBÖZŐ KÖRNYEZETBEN

Készülj fel, hogy kedvenc kamionjaid a stadionokon kívül is felbőgjenek, és a leglátványosabb, vadregényes környezeteken keresztül száguldozzanak! Emeld fel a Death Valley porát, hódítsd meg a coloradói erdőket, és mutasd meg, mennyire tudsz irányítani az alaszkai jégen: vad pályák és őrült freestyle arénák várnak rád!

És vigyázz! Homokviharok, heves esőzések és hóviharok várnak a sarkon, készen arra, hogy még extrémebbé tegyék a dolgokat.

TALÁLD MEG A KEDVENC JÁTÉKMÓDODAT

Kezdd el karrieredet egy nem lineáris utazáson a különböző verseny- és freestyle játékmódokon keresztül mindhárom biomban, győzd le a versenytársakat és légy a Showdown-túra bajnoka! És tartsd fenn az izgalmakat az exkluzív over-the-top többjátékos alternatívákkal, játszhatsz csapatban vagy pusztíthatod el egymás kamionját.

Hívd ki barátaidat a Nintendo Switch Online-on, és az osztott képernyőnek köszönhetően élvezd a Monster Jamet a kanapén a családoddal. A Monster Jam Showdownban mindenkinek akad bőven tennivaló!

mindenkinek akad bőven tennivaló!

Termék neve Monster Jam Showdown - Day One Edition (NSW)
EAN 8057168509694
Termék család NSW

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére