Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
417.519 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 4176
Gyártó: Dreame
Gyártó cikkszám: RLL82CE-2
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Robot vacuum cleaner Dreame L10s Pro Ultra

417.519 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Dreame L10s Pro Ultra Robotporszívó

Bemutatjuk a Dreame legkorszerűbb L10s Pro Ultra robotporszívóját. A készülék az exkluzív MopExtend™ technológiát és a nagy teljesítményű Vormax™ szívórendszert használja, hogy olyan hatékony teljesítményt nyújtson, amilyet megérdemel! Alapos és precíz szennyeződés eltávolítást garantál még a nehezen hozzáférhető helyeken is, a tisztítási ciklusok között pedig magától kiüríti a por- és szennyezett víz tartályt. Mi több, magától tisztítja a felmosóbetéteket és feltölti a töltőállomást! A takarítórobot megtisztítja otthona padlóját, miközben azzal foglalkozhat, ami a legfontosabb számára!

Hatékony takarítás

Ami az L10s Pro Ultra robotot kiemelkedővé teszi, az a rendkívül hatékony teljesítménye. A legkorszerűbb MopExtend™ rendszert használja, amely lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető területek precíz tisztítását. Hogyan? A robot automatikusan felismeri a szögeket és éleket, így képes meghosszabbítani a felmosópárnák hatótávolságát. Ez lehetővé teszi az L10s Ultra Pro számára, hogy a padlót az alaplécek és egyéb élek mentén is megtisztítsa. Emellett minden szűk és keskeny helyet elér, és könnyedén eltávolítja a finom port, az ételmorzsákat és a kiömlött folyadékokat. Mostantól otthona minden zuga ragyogóan tiszta lesz!

Dupla felmosás

Nincs több makacs folt! A DuoScrub™ rendszer két nagy sebességű forgó felmosórongyot használ, hogy könnyedén eltávolítsa még a legmakacsabb foltokat is. Szósz a konyhapadlón? Mit szólna a gyereke által kiöntött gyümölcsléhez? Ne fáradjon vele! A Dreame L10s Pro Ultra pillanatok alatt megszabadul tőlük! Ráadásul a tágas víztartály (80 ml) biztosítja, hogy a felmosórongy folyamatosan nedves legyen, így a berendezés addig maradhat a padlón, amíg csak szüksége van rá.

Tökéletes szőnyegekhez

A Dreame L10s Pro Ultra segítségével könnyedén megszabadulhat a kosztól, állatszőrtől és egyéb szennyeződésektől, és mindezt a személyre szabott szőnyegtisztításnak köszönhetően. Ez a robot akár 4 különböző üzemmódot használ, hogy a legjobban megfeleljen az Ön igényeinek. A készülék akár 10,5 mm-re is képes megemelni a felmosópárnákat, így tökéletesen alkalmas a különböző típusú szőnyegekhez. Szeretné, ha az eszköz elkerülné őket munkája során? Válassza a Szőnyegkikerülés üzemmódot! A Carpet Boost (Szőnyegtisztítás) üzemmódban viszont megnöveli a szívóerőt, hogy csak egyszer porszívózza ki őket, az Intensive Carpet Cleaning (Intenzív szőnyegtisztítás) üzemmódban pedig csökkentett sebességgel kétszer is képes felporszívózni őket. Önön múlik, hogy mit választ!

Fejlett tisztítórendszer

Mondjon búcsút a bosszantó por- és szőrcsomóknak, amelyeket szó szerint mindenhol megtalál! A Vormax™ szívórendszer 7000 Pa szívóerőt biztosít, így az L10s Pro Ultra könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket mindenféle felületről. Ráadásul a továbbfejlesztett Turbo Force rendszernek köszönhetően az L10s Pro Ultra felszedi az ételmorzsákat, a szemetet vagy a háziállatok szőrét, így biztosítva, hogy padlója makulátlanul tiszta legyen. Ez a robot könnyedén alkalmazkodik a kemény padlókhoz és a szőnyegekhez egyaránt, könnyedén megbirkózik a makacs szennyeződésekkel és a kosszal.

Kiváló tisztítási minőség

A fejlett CleanGenius™ rendszer lehetővé teszi, hogy a robot felismerje a szennyeződés típusát és mértékét, így szükség esetén többször felmossa a padlót. Ha a felmosópárnák a tisztítás során szennyeződnek, az L10s Pro Ultra először azokat tisztítja meg, majd újabb felmosási ciklust indít. Felejtse el a piszkos csíkokat, és élvezze a makulátlan tisztaságot!

Intelligens navigáció

A Dreame takarítórobotja magától megtalálja az utat! A Pathfinder™ navigációs rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzon létre helyiségtérképeket, és automatikusan beállítsa az egész lakás takarítási útvonalát, vagy gyorsan navigáljon egy kijelölt helyiségben. De ez még nem minden! A robot intelligensen felismeri az akadályokat - a beépített 3D strukturált világítás segít neki 55 féle tárgyat azonosítani, és alapos takarítást tervez a tárgy körül, még sötét szobákban is. Ne aggódjon a hátrahagyott pamacsok vagy a gyermeke által szétszórt játékok miatt - az L10s Pro Ultra tökéletesen megbirkózik velük!

A kényelmet szem előtt tartva

A takarítás befejezése után a robot automatikusan visszatér a bázisra, ahol felkészül a következő takarítási körre. A fő szennyeződéstartály űrtartalma 3,2 liter, ami azt jelenti, hogy akár 75 napig nem kell ürítenie! A tiszta és a piszkos víztartály kapacitása 4,5 l. Az L10s Pro Ultra automatikusan feltölti a víztartályát, mi több, a felmosóbetéteket is megtisztítja és forró levegővel megszárítja, így biztos lehet benne, hogy higiénikus körülmények között tisztítja a padlót. Hagyja, hogy a Dreame robot gondoskodjon a takarításról, miközben Ön élvezheti a jól megérdemelt pihenését!

Tartalmaz

  • Dreame L10s Pro Ultra Robotporszívó
  • Bázis
  • Fő kefe
  • Oldalsó kefe
  • Felmosó betétek x2
  • Felmosó betét tartók x2
  • Porzsák
  • Porgyűjtő tartály
  • Hosszabbító lemez
  • Szűrő
  • Takarító kefe
  • Tápkábel

 

ModellL10s Pro Ultra
Akkumulátor kapacitása5200 mAh
Szívóerő7000 Pa
Porgyűjtő tartály kapacitása350ml
A víztartály kapacitása80ml
Működési időAkár 200 perc
Felmosó funkcióIgen
Öntisztító funkcióIgen
Navigéciós rendszerPathfinder™
FunkciókAutomatikus felmosószárítás, automatikus vízfeltöltés és -ürítés, szennyeződésérzékelés, meghosszabbítható felmosóbetétek
KompatibilitásMi Home app and Dreamehome app, Amazon Alexa, Google Assistant, Siri

Termék neve Robot vacuum cleaner Dreame L10s Pro Ultra
Következő szállítás 16.09.2024
Mennyiség dobozonként 1 db.
Legutóbbi szállítás 03.09.2024
Válasszon egy változatot Robot sprzątający Dreame L10s Pro Ultra
Nettó tömeg 13300 g
Hosszúság 43,20 cm
Szélesség 41,70 cm
Magasság 63,30 cm
Bruttó tömeg 17300 g
Vámtarifaszám 8509800000
Akkumulátor kapacitása (mAh) 5200
Működési idő (perc) 210
Portartály térfogata (l) 0.35
További jellemzők Nedves tisztítás
Szívási teljesítmény (Pa) 5 300
Víztartály űrtartalma (l) 0.08

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére