Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Barbie Akciók

Rendezés:

 

Vár a Barbie akció, ne maradj le róla!

 

Megfigyelhető, hogy a gazdag repertoárban vannak olyan játékok, amik soha nem mennek ki a divatból. Közéjük tartoznak az ikonikus Barbie figurák is, amiket 1959-től kezdve a legkedveltebb divatbabákként tartunk számon. Az évek során egyre sokasodtak a különböző nemű, hajú, formájú és ruhájú Barbie babák, amik mind a mai napig élvezetes elfoglaltságot kínálnak a gyerkőcöknek.

A Játékotthonban rendszeresen megörvendeztetjük a látogatóinkat a kedvezményes ajánlatokkal, melyek lehetővé teszik, hogy a termékek az eredeti ár töredékéért kerüljenek beszerzésre. Többek között a Barbie akció is gyakran fut, aminek eredményeképpen a legújabb, legdivatosabb karakterek kerülhetnek a lurkók kezei közé. A Barbie babák különlegessége abban rejlik, hogy mindegyik karakternek külön egyénisége van, és tetszőleges ruhákba lehet öltöztetni őket. Amennyiben úgy döntesz, hogy megleped a kislányodat, kisfiadat egy újfajta babával, akkor használd ki a Barbie akció nyújtotta előnyöket! A kínálatunkban a Szivárvány hercegnő, a vőlegény Ken baba, a bébiszitter baba és a popsztár baba is megtalálható, de természetesen akkor sem kell üres kézzel távoznod, ha néhány új kiegészítővel is ki szeretnéd bővíteni a már meglévő kollekciót. A csemetéd biztosan díjazná, ha egy színpompás unikornis, egy formás kerékpár, egy modern autó vagy egy festő stúdió is rendelkezésére állna, miközben belemerül a Barbie világ egészen elképesztő világába.

Ne késlekedj, hiszen a Barbie akció nem tart örökké, és a legkedvezőbb áron kínált termékeket hamar elkapkodják a szemfüles anyukák, apukák!

Keresés