Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ismerd meg a csodálatos Bambolina balerina babát!

A kislányok mindig szívesen játszanak azokkal a babákkal, amik különleges képességekkel varázsolják el őket. 

Mivel ma már meglehetősen széles repertoár áll rendelkezésre, ezért alaposan át kell gondolnod, hogy melyik termék mellett teszed le a voksodat. A Bambolina balerina baba már számtalanszor bizonyságot tett arról, hogy milyen vidám játékban tudja részesíteni a porontyokat, éppen ezért nem is meglepő, hogy napjainkban az egyik legnépszerűbb játéknak minősül.

A szülőkben persze gyakran felmerül a kérdés, hogy mégis mi az, ami miatt a Bambolina balerina baba olyan különleges? Nos, először is az első szembetűnő különbség a hasonló babákkal szemben, hogy egy elképesztően aranyos arcocska mosolyog velünk szembe, és nem csak a szemek, az orr vagy a száj kapott részletgazdag kidolgozást a készítőktől, hanem a baba frizurája és ruhája is. Ez már önmagában elegendő lenne ahhoz, hogy a Bambolina balerina baba örökre elnyerje a kislányok szívét, ennél azonban sokkal többet tud. Ha a csemete megnyomja a baba hasát, akkor 25 magyar mondat elmondására, illetve 8 klasszikus dallam lejátszására is képessé válik. A csomaghoz a legfontosabb balettlépéseket tartalmazó útmutató is hozzátartozik, aminek a segítségével a kicsik a babával karöltve együtt tanulhatják meg azokat.

Amennyiben tehát a kislányod előszeretettel perdül táncra, amikor fülbemászó zenéket hall, akkor a Bambolina balerina baba remek választás lehet a számára, hiszen a legjobb barátnőjévé válik a tánctanfolyamok eljátszása során.

Keresés