Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Irka firka, ha valami igazán kreatív játékra vágyik a gyerkőc

A gyerekeket nem olyan könnyű lenyűgözni, mint ahogy a szülők gondolják. 

 

Ha egy játék eleinte izgalmasnak is tűnik a számukra, hamar megunhatják, akkor pedig új elfoglaltságok után néznek, a régi játékaik pedig feledésbe merülnek. Éppen ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válassz, amikor játékot vásárolsz.

Az irka firka szőnyeg egy igazi kedvenc a kínálatunkban, sok vásárló tér be hozzánk úgy, hogy célirányosan ezt a terméket keresik. Mi még nem döntöttük el, hogy a játékban rejlő sokoldalúság, kreativitás vagy egyszerűség az, ami igazán lenyűgözi a lurkókat, de talán mind együttvéve alkotják az irka firka szőnyeg különlegességét. Ha a csemetéd szeret alkotni, és gyakran kapja fel a filcet, tollat, hogy kipingáljon velük mindent, ami csak az útjába kerül, akkor biztos te is megtapasztaltad már, hogy ilyenkor papír és bútor vagy papír és padló között számára nincs számottevő különbség. Mi a megoldás arra, hogy a kis Picasso ne terítse be rajzaival az egész lakást? Terítsd le neki az irka firka szőnyeget az asztalra vagy a padlóra, és máris adott a “festővászon”, amit kedve szerint színezhet. A használata nagyon egyszerű és meglehetősen élvezetes, még akár a nagyobb testvéreknek, szülőknek is, akik felügyelik az alkotófolyamatot, adott esetben pedig részt is vesznek benne. Az irka firka szőnyeg egyik különlegessége, hogy a rajzokat egy könnyed mozdulattal le lehet törölni, a megüresedett felület pedig lehetőséget biztosít az új alkotások megszületésének.

Mi van, ha a csemetéd a pajtásának is meg akarja mutatni, hogy milyen nagyszerű is az irkálás-firkálás?

Akkor a rajzszőnyeget bármikor összehajthatja, és a hóna alatt magával viheti, ahova csak akarja. A szőnyegen való alkotáshoz speciális kialakítású tollak kellenek, de azok beszerzésével nem kell külön bajlódnod, ugyanis a termékhez 4 db varázsfilc is jár. Ne habozz, lepd meg a szemed fényét ezzel az igazán kreatív játékkal, hogy megtapasztalhassa a rajzolás, színezés új dimenzióit, és kiteljesedhessen a kreativitása!

Keresés