Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Indulhat a boszikonyha: So Slime Shaker fiúknak és lányoknak

Menő slime-ot készíteni nem nagy ördöngösség ezzel a szettel, de mi is ez az őrület?

Ha azt mondom, hogy trutyi, nem is áll olyan távol a valóságtól, mégis többről van szó. Bár bizarrnak tűnő játék, nagyon is élvezhető, és a műtakonynál talán némileg sikkesebb. Mindenesetre a So Slime Shaker lányos és fiús változatban is jó kis kotyvasztásra invitál.

Indulhat a boszorkánykonyha, elő a slime-porral, csillámmal, konfettivel, izzítsátok a shakert, és készülhet is a legkülönfélébb színű ragacs, ahogyan csak elképzelitek! Ajándékba lenne? Te tudod... Mindenesetre a So Slime Shaker szettben kis figurákat is találsz, amiket akár a slime-ba rejthetsz, tovább fokozva a szuper-bizarr bulit. Az összetevők miatt sem kell aggódni, hiszen természetes, alga alapú készítményről van szó, és egyébre nem is lesz szükséged az otthoni háztartásból, mint némi vízre, hogy formába önthesd a saját kis készítményedet. A So Slime Shaker egyébként másban is tud talán segíteni: ha éppen azon töröd a fejed, hogyan indítsd be konyhai karrieredet, esetleg kaptál már néhány célzást arra nézve, hogy a vacsora nem készíti el önmagát, még kezdő lépésnek se utolsó ez a kis kotyvasztós buli.

Érezz rá az alkotás örömére, hiszen egy szimpla kajakészítés is lehet az! Ha pedig úgy tervezed, hogy egyszer majd mixeri babérokra törsz, akkor egyenesen kötelező. Legyen „Creepy” vagy „Insect” (testrészekkel, bogárral megspékelt), neon vagy éppen pasztell színű a trutymóság, a So Slime Shakerrel könnyűszerrel kikevered, az tuti!

Tartalomhoz tartozó címkék: so slim shaker

Keresés