Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

JátékOtthon Blog

A gyerekeket valahogy ösztönösen is vonzzák azok a játékok, amik apró darabokból állnak, és az a feladat áll előttük, hogy a részekből összeállítsanak egy képet. 

A Monopoly még mindig az egyik legkedveltebb társasjátékok egyikének számít, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen élvezetes kikapcsolódást nyújt a gyerekek számára. 
Nem túlzás azt állítani, hogy a Monopoly az egyik legkedveltebb játék a világon, a népszerűsége azonban korántsem új keletű.

Minden gyerkőc szereti a társasjátékokat, hiszen bárhol, bármikor remek elfoglaltságot nyújtanak a résztvevőknek akárhányan is lendülnek neki, hogy ismételten összemérjék a tudásukat vagy épp az ügyességüket, leleményességüket. 

A Monopoly talán már egyik gyerkőc vagy fiatal tinédzser számára sem ismeretlen, de ha mégis az lenne, akkor minél előbb érdemes megismertetni velük ezt a szuper társasjátékot. 

Melyik gyerkőc ne örülne annak, ha az ugrálóvárak nem csak akkor állnának rendelkezésre, amikor a család részt vesz egy rendezvényen vagy ellátogat egy vidámparkba? 

Sajnos megfigyelhető, hogy a legjobb játékokért cserébe bizony borsos árat kell letenni az asztalra, ha szülőként úgy döntesz, megörvendezteted a porontyodat velük. 

Nemsokára megszületik a kisbabád, és mindent meg szeretnél tenni annak érdekében, hogy kényelmes és mókás legyen számára az új élet? 
A Monopoly játékot mindenki ismeri, hiszen még a szülők is előszeretettel játszottak vele gyermekkorukban. 
A te csemetéd is odáig van meg vissza, ha meglát egy hatalmas ugróvárat? 

Keresés