Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

JátékOtthon Blog

A Hatchimals figurák az egyik legszerethetőbb játékok gyermekednek. 

Barbiet aligha kell bemutatni, hiszen az 1959-ben megjelent örökifjú divatbaba igazi ikonná vált szerte a világon. Születése kalandos volt, sikere pedig egyedülálló. 

Menő slime-ot készíteni nem nagy ördöngösség ezzel a szettel, de mi is ez az őrület?

A Fisher-Price híres kreatív fejlesztő játékairól, és a Kacagj és Fejlődj sorozata élménydús játszva tanulást kínál az igényes szülők csemetéinek. 

Az örökmozgó korosztálynak lett kitalálva ez az otthoni külön kis birodalom, ahol felhőtlenül játszhatnak a csemetéid, amikor csak szeretnének. 

 

 

Dreamtopia tündérbirodalma ezennel megnyitja kapuit! Ez egy csillogó-villogó, látványos világ, ahol a szivárvány minden színében tündökölnek a sellők, hogy a víz alatti kalandjaikat megosszák a Te gyermekeddel is. 

Neked melyik Enchantimals karakter a kedvenced? Esetleg több is van? Ki lenne a legjobb barátod? Vagy még nem is ismered ezeket az aranyos és kedves mesehősöket? 

Ha olvasod ezeket a sorokat, akkor szinte biztos, hogy tudod, kik az „Agymenők”. A rend kedvéért: az amerikai sitcom (szituációs komédia) sorozat 2007-ben indult hódító útjára The Big Bang Theory címen, és gyorsan tekintélyes rajongótáborra tett szert. 

Keresés