Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Honfoglaló társasjáték: tényleges tudás játékos formában

A Honfoglaló társasjáték valószínűleg senkinek sem ismeretlen.

Az online platformon is nagy népszerűségnek örvendő kikapcsolódás a hagyományos formában is bír létjogosultsággal.

Sőt! A tapasztalatok szerint, egyre többen keresik a klasszikus társasjátékokat és szívesen tartanak belőlük otthon néhány típust. Legyen szó baráti összejövetelekről vagy családi programokról, még az esős vasárnapok is feldobhatóak a közös játékkal. Mit kaphat? Minek köszönheti töretlen kedveltségét? 

 

A Honfoglaló társasjáték stratégia, tudás, szórakozás 

 

Maga a gyártó is így foglalja össze azokat az előnyöket, amelyek a Honfoglaló társasjáték mellett szólnak. A játék jellegéből adódóan, szükség van egyfajta stratégiai érzékre. Ez azonban mit sem ér akkor, ha hiányzik a szükséges tudás. 720 kérdés, tippelős, 480 kérdéssel társuló elem is tartozik a játékhoz. Ezek segítségével játékos formában sajátítható el a tényleges lexikális tudás. A remek szórakozást kínáló társasjáték nagy előnye, hogy a kérdések ismétlésével a válaszok egy idő után rögzülnek, tehát tényleges ismeretekre lehet szert tenni, méghozzá kikapcsolódva. 

 

A Honfoglaló társasjáték remek választásnak bizonyul azoknak, akik szeretnék maguk mögött hagyni az online platformokat és a konzolos játékokat. A hagyományos társasozáshoz való visszatérés reneszánszát éli. Nemcsak a retro érzésvilág miatt van ez így, hanem újra igény mutatkozik az olyan elfoglaltságok iránt, amelyek visszahozzák gyermekkorunk emlékeit és a személyes jelenlét utolérhetetlen élményén alapulnak. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: honfoglaló honfoglaló társasjáték
Az oldal tetejére