Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hogyan kell játszani a Monopoly Walking Dead játékot?

Hogyan kell játszani a Monopoly Walking Dead játékot? A Monopoly kétségkívül még mindig az egyik legnépszerűbb társasjáték, még így is, hogy a megjelenése óta termékek ezrei jelentek meg a piacon. 

 

Titka elsősorban abban rejlik, hogy a készítők nagy figyelmet fordítanak arra, hogy folyamatosan megújítsák, kreatívabbá, modernebbé tegyék. Így született meg az Assassin’s Creed Syndicate, a Trónok Harca és a Gyűrűk Ura mellett a Walking Dead változat is.

Kínálatunkban az eredeti angol verziót kínáljuk, de a termékhez csatolt Monopoly Walking Dead játékszabály magyar nyelvű, így szülőként nem kell bajlódnod a fordítással. Mint, ahogy a többi típusnál, ennél is egyszerű, alapjaiban a hagyományossal megegyező a játékmenet. A lényeg, hogy a játékosoknak különböző tárgyakra kell szert tenniük, ezzel legyőzve a társaikat - az ok persze már más kérdés.

A Monopoly Walking Dead játékszabály szerint a gyerkőcöknek ezúttal a túlélésért kell küzdeniük, az élőholtak ugyanis már támadásba lendültek. Legfőbb céljuk, hogy megfelelő rejtekhelyet szerezzenek maguknak, ahol elbújhatnak ellenségeik elől. Míg a jól ismert változatban hotelre, lakásokra, egyéb ingatlanokra tudtak szert tenni a lurkók, addig itt rozsdás furgonért, erős vascsövekért, palackozott vízért folyik a harc. Ezek ugyanis nélkülözhetetlen holmiknak számítanak az élőholtak legyőzéséhez. A Monopoly Walking Dead játékszabály sem bonyolultabb, mint a többi társasé, sok esetben elég csak egyszer végigolvasni, hogy teljesen világos legyen, mi a cél, illetve milyen úton-módon lehet elérni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Walking Dead Walking Dead játékszabály

Keresés