Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hatchimals akció: vár a kikelet!

A Hatchimals figurák az egyik legszerethetőbb játékok gyermekednek. 

 

A bolyhos állatkák egy tojásban szunnyadnak egészen addig, amíg egy gondoskodó kéz nem segít nekik a kikelésben. Ez akár hosszabb folyamat is lehet, amely során a gyerkőc türelmet tanulhat, ám ezután sem áll meg az élet, sőt!

A világra jött kedves lények tanuló korszakukba lépnek, és a csemetéd feladata lesz, hogy elkísérje őket kisbabakortól a nagyobb gyerekkorig. A Hatchimals akció keretén belül, most lehetőség van rögtön ikreket is nevelni! Ez nem kis, de igen hálás feladat, ráadásul nagyon szórakoztató élményekkel fűszerezve. Az újszülöttek, ahogy cseperednek, egyre több mindenre képesek: visszamondják a hallottakat, énekelnek, járnak, sőt, táncolnak és – ikrek lévén – olykor civakodnak is természetesen.

A Hatchimals akció ezenkívül mást is kínál, hiszen lurkód akár megkreálhatja a saját kis állatkáját, hogy az alkotókészsége is felszínre törhessen, és utánozhatatlan kis barátjával játszhasson. Ha pedig mindez nem lenne elég, egy izgalmas társas keretében találhat magának új kedvenceket: a memóriajáték során meg kell keresni a megfelelő párokat, amelyek között két igazi Hatchimals is el lett rejtve. Ezek a helyes kis teremtmények interaktív képességükkel, taníthatóságukkal, bájos szerethetőségükkel nemcsak remek szórakozást ígérnek, de erősítik a kicsi felelősségérzetét és gondoskodásra ösztönöznek. A Hatchimals akciója jó lehetőség, hogy megismerkedjetek ezekkel a kivételes szőrmókokkal, vagy bővítsétek a már meglévő családot.

Tartalomhoz tartozó címkék: hatchimals akció

Keresés