Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Gondoskodás és kaland az Enchantimals játékokkal

Neked melyik Enchantimals karakter a kedvenced? Esetleg több is van? Ki lenne a legjobb barátod? Vagy még nem is ismered ezeket az aranyos és kedves mesehősöket? 

 

Akkor itt az idő, hogy az Enchantimals játékok révén, életre szóló barátságot köss ezekkel a különleges lányokkal, akiknek egyrészt mindenük a gondoskodás, legyen szó a pajtásaikról vagy éppen a szeretett kedvencükről, másrészt rengeteg kalandba bonyolódnak, ahova Te is velük tarthatsz. Mindegyikük egy-egy igazi egyéniség, és a kisállata vonásait viseli magán, ismerd hát meg az Enchantimals játékok figuráit és bűvös világát!

Íme: Felicity Fox és Flick igazi kalandor páros, akik a sivatagtól a magas hegyekig bármit meghódítanak; Patter Peacock és Flap büszkék színpompás tollazatukra, és a sok csacsogás, közös dalolás is garantált; Bree Bunny és Twist a közösség két kis ezermestere, akik nem ismernek lehetetlent, ha kreativitásról van szó; Sage Skunk és Caper a helyi mókamesterek, akik a heccen kívül a zenélésben is jeleskednek; Danessa Deer és Sprint az erdei futás hódolói, nem mellesleg pedig a legmelegebb szívű barátok.

Ők a mi főszereplőink, de rajtuk kívül még számos állati jó pajtás vár rád, hogy az Enchantimals játékok által is elvarázsolhasson. Mit gondolsz? Milyen házban laknál, és mi lenne a kedvenc időtöltésed, ha ebben a varázslatos erdőben találnád magad? Talán Sage Skunkkal tartanál, vagy valami egészen mást szeretnél? A döntés rád van bízva, csak hagyd, hogy inspiráljon ez a szeretetteljes és kalandos világ!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: játékok enchantimals játékok

Keresés