Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fogatlan plüss formájában érkezik a gyerkőcökhöz

Fogatlan plüss formájában érkezik a gyerkőcökhöz

Megjelent Fogatlan plüss kivitelben! Az Így neveld a sárkányodat szeretnivaló főhőse mostantól pihe-puha változatban is elérhető. Szerezd be Te is mihamarabb!

 

A DreamWorksnek köszönhetően három egész estés mozifilmben követhettük nyomon Hablaty és sárkánya, Fogatlan kalandjait. A varázslatos animációs film kicsiket és nagyokat egyaránt magával ragadott.

Fogatlan plüssfigura bármely korosztálynak

A plüss figurák már egészen kis kortól biztonságos játékszerek, így most a legapróbb gyerkőcök is élvezhetik ennek a különleges sárkánynak a melengető társaságát. Fogatlan ugyanis nem hétköznapi teremtmény ám!

Ő az egyetlen ismert éjfúria, egyedisége tehát vitathatatlan. Az éjfúria a legintelligensebb és legritkább sárkányfajta kerek e Földön. Jellegzetes sötét színe és szúrós sárga szeme összes fajtársától megkülönbözteti őt.

Fogatlan plüss figuraként is egyedi

Fogatlan ugyan kisebb társainál, de neki van a legnagyobb szárnya a testéhez képest. Ennek köszönhetően gyorsabban, magasabban és hosszabb ideig képes a levegőben maradni, mint bárki más!

Testsúlyához képest elképesztő erővel rendelkezik, ezért képes akár függőleges irányban is repülni. Nem mindennpai tüze acetilén-oxigén lánggal belobbantott félkemény massza, mely felrobbantja a célpontot, amint becsapódik.

Fogatlan éjfúria plüssként hűen tükrözi rajzfilmbéli hősünket. Az Így neveld a sárkányodat figura mellkasa erőteljes, nyaka rövid, ahogyan a mesében is. Bőrének és szemének színe pedig összetéveszthetetlenül egyedi.

Keresés