Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fisher-Price Kiskutyás tili-toli autó

Katt rá a felnagyításhoz

Leírás

A Fisher-Price tili-toli autó többféle funkciót is betölt a cseperedő baba életében: segít felfedezni a mászás, a járás, a tologatás és a szórakozás örömét! 

2-féle játékmód! Induljon a mászás, guruljanak a kerekek az  Intelligens fokozatok technológiával készült kiskutyás tili-tolival! A játékautó tologatás közben színekkel, formákkal, betűkkel, számokkal és csupa érdekességgel kapcsolatos, vicces kifejezésekkel, dallamokkal és közösen énekelhető dalokkal jutalmazza a kis totyogót. A kutyus közben ide-oda ringatózik a kormány mögött. A látvány és a mozgás az autó tologatására és még több mozgásra ösztönzi a kis mászóbajnokot! És ha a baba már készen áll első lépéseinek megtételére, a nyél segíti a mozgásban. A zene, a bátorító kifejezések és a kutyus ringatózása jutalmazza a járást, így gyermeke mozgása gyorsan fejlődik. Az autó elején lévő három különböző formájú, felvillanó gomb a zene, a betűk és a számok világába kalauzol el. Figyelje meg, hogy a tili-toli autó hogyan segíti napról napra gyermeke fejlődését!  

A Fisher-Price® Kacagj és Fejlődj! Kiskutyás  tili -toli autó az  Intelligens fokozatok technológiával segíti, hogy a tananyag a baba tudásszintjéhez legyen igazítható! Minden baba más ütemben fejlődik. Az Intelligens fokozatok technológiával készült játékokon kiválasztható a gyermek szintjének leginkább megfelelő fokozat. A háromféle fokozatnak köszönhetően a gyermek éppen a fejlettségi szintjének megfelelőeket hallja majd a sok-sok dal, kifejezés és hang közül játék közben. És ehhez mindössze egy kapcsolót kell átállítani.  

Intelligens fokozatok technológia  
1. szint – felfedezés – 6 hónapos kortól: az első szavak és a hangok felkeltik a baba kíváncsiságát.  
2. szint – bátorítás – 12 hónapos kortól: kérdésekkel és egyszerű utasításokkal ösztönzi a babát.  
3. szint – szerepjáték – 18 hónapos kortól: képzelőerőt fejlesztő kisgyermekkori szerepjáték.  

Kétféleképpen ösztönöz a mozgásra!  
1. Mászva gurigatás: miközben a baba tologatja az autót, a kutyus ide-oda ringatózik, és vicces kifejezések, dallamok és közösen énekelhető dalok hallgatók, ami mászásra ösztönzi a babát!  
2. Járva tologatás: az ide-oda ringatózó mozgás, a kifejezések, a dallamok és a dalok arra bátorítják a kis tipegőt, hogy gyorsabban és messzebbre tolja az autót a nyél segítségével!  
Autó  Intelligens fokozatok technológiával: az ismeretanyag a baba tudásszintjéhez igazítható.  
A három játékszinten vadiúj dalok, szavak és kifejezések várják a különböző életkorú és fejlettségi szinten lévő gyermekeket.  
A három felvillanó-világító gomb a zene, a betűk és a számok világába vezeti be a csöppségeket.  
A színek, formák, betűk és számok egyaránt könnyen megtanulhatók.  
Az alapvető mozgáskészségek és a finommotoros készségek a megfelelő módon és ütemben fejleszthetőkA Fisher-Price Kiskutyás tili-toli-autó 3 darab AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.

Ár:
8.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További képek

Hasonló termékek

Raktáron
9.390 Ft 8.190 Ft
Raktáron
7.290 Ft 6.290 Ft
Raktáron
7.290 Ft 6.290 Ft