Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Érdekelnek az ugrálóvár árak?

Partit szerveznél otthon vagy ajándékozási szempontból foglalkoztatnak az ugrálóvár árak? Mindegy milyen aspektusból közelíted meg a témát, minden jól felszereltnek mondható játszóház rendelkezik napjainkban akár felfújható, akár fix szerkezetű ugrálóvárral.

Az ugrálóvár árakigen eltérőek lehetnek. Teljesen új és nagyméretű termék megvásárlása költségesebb, mint a légvár bérlés. Ebben az esetben viszont éveken át használható a játék. Rendelkezni kell megfelelő méretű területtel, lakások esetében jól át kell gondolni az ilyen jellegű terveket.

A kereskedelmi kínálatban található mini szobai ugrálóvár, ezt a típust beltéri használatra és kisebb gyerekek szükségleteire tudjunk neked ajánlani. Az intex alapanyagú termékek előnye, hogy használat után a levegő leengedését követően könnyen tárolhatóak. Az ilyen ugrálóvár árak igen kedvezményesek.

Szabadtéri használatra medencés légvár!

A nyári hónapok folyamán a forróságban jól esik mindenkinek, ha sikerül lehűtenie magát. Ha rendelkezel udvarral, gondolkodj el egy csúszdás, medencével ellátott változaton. A csemetéd minden bizonnyal élvezni fogja a mászás és a csúszás után következő csobbanást.

Sokféle változat található a vizes játékokból. Az ugrálóvár árak ebben a kategóriában is természetesen a mérettel és a kivitelezés minőségének szintjével összhangban alakulnak. A látványelemeket tartalmazó modellek beszerzésekor kicsit mélyebben bele kell nyúlni a pénztárcába, de egészen kis összegért is tudsz találni neked megfelelő, egyszerűbb típust.

Megvásárolni vagy bérelni?

A kedvezményes ugrálóvár árak mellett is érdemes megfontolni, hogy megvásárold a várat és miután a gyerekek esetleg ráuntak, rakosgasd ide-oda vagy pedig előre meghatározott időre kibérelj egyet. Esetleg a következő alkalommal egy másikat és már meg is teremtetted a változatosságot.

A kölcsönzés esetén az ugrálóvár árak szolgáltatónként variálnak, a környezetedben elérhetők közül válaszd ki a neked és a gyerekeidnek leginkább megfelelőt.

Keresés