Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Enchantimals játékok: út egy színes mesevilágba

Sok igazi jó barát. Vidám kalandok egy varázslatosan szép tájon. Ez vár rád az Enchantimals játékok birodalmában. 

 

Ezek egy mesefilm alapján készültek, amelynek főszereplői aranyos lányok, akik a természetben élnek. Ők soha sincsenek egyedül, mindegyiküknek van egy-egy állatkája. A csajszik nagyon hasonlítanak a kedvencükhöz. Ez egyaránt igaz a természetükre és a külsejükre. Komolyan: az Enchantimals játékoknak állatfülük van, és az arcukon is vannak állatias vonások.

A lányok egymással is nagyon jóban vannak, és mindig számíthatnak egymásra. A jelszavuk: „A törődés a mindenünk.” A történeteiket láthatod a Minimaxon és a Youtube-on. Na de kik a főszereplők az Enchantimals játékok között? Először is ott van Felicity Fox és Flick. A rókalány és társa igazi kalandozók. Szinte mindig úton vannak: például elmennek úszni az óceánba, vagy hegyet mászni. Patter Peacock és Flap a szépséges pávák, akik természetesen büszkék a tollazatukra. Ezenkívül imádnak énekelni. Mondjuk, ez utóbbiban Patter nem túl jó, de ezt el ne mond neki! Bree Bunny és Twist egy nagyon ügyes nyuszipáros. Bree saját bevallása szerint főformatervező, mérnök és pék. Szóval egy ezermester. Saga Skunk és hű társa, Caper gondoskodnak arról, hogy mindig legyen min nevetni az Enchantimals játékok világában.

Ez a két borz konkrétan mindenből képes viccet csinálni. Danessa Deer és Sprint, a fürge szarvasok folyton rohannak valahova. Ám Danessa szerint mindig le kell lassítani, ha egy barát segítségre szorul. Az Enchantimals baráti társaság igen népes. A felsoroltakon kívül, még hozzátartozik például Gillian zsiráf és Preena pingvin is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: játékok enchantimals játékok

Keresés