Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Egy káprázatos sellő baba, hogy vidám legyen a fürdés

Dreamtopia tündérbirodalma ezennel megnyitja kapuit! Ez egy csillogó-villogó, látványos világ, ahol a szivárvány minden színében tündökölnek a sellők, hogy a víz alatti kalandjaikat megosszák a Te gyermekeddel is. 

Barbie ezúttal hableánnyá változott, hogy megmutassa, milyen érdekes és szórakoztató is az uszonyos élet. Ezek a gyönyörű babák a legjobb játszótársak lehetnek a fürdés, vagy akár egy vízparti nyaralás során is, hiszen ők a vizek hercegnői. A ragyogó sellő baba arra bíztatja, csalogatja a csemetédet, hogy nagyokat csobbanjon, élvezze a vízben feltűnő színes fényeket, és eljátssza kedvenc történeteit, vagy újakat találjon ki.

Ha sellőkről van szó, meg kell említeni Andersen klasszikus meséjét, A kis hableányt, amelyben egy 15 éves sellőlány viszontagságait követhetjük nyomon. Ha gyermeked hableány lehetne, vajon mi történne vele a tenger birodalmában? Vágyna a szárazföldre, vagy semmi kincsért se hagyná el vízi otthonát? Egyáltalán, hogyan telne egy napja? Mi várna rá egy tenger alatti iskolában?

Egy biztos, ha érdeklik az izgalmas, színes mesék, egy sellő baba társaságában szuper kalandokban vehet részt. A Szivárványsellő Barbie abban különleges, hogy ha vízbe mártjátok, akkor az uszonya a szivárvány minden színében világítani kezd, míg a Buborékfújó sellő baba, ahogy a neve is sejteti, képes buborékokat fújni, ha az uszonya a mellékelt oldatba merül. Ezeknek a játék babáknak a haja, a ruhája és kiegészítőik színe is számtalan lehetőséget rejt magában, csak legyetek kreatívak és ússzatok az árral!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: sellő baba baba barbie baba

Keresés