Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
118.682 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 1187
Gyártó: Dreame
Gyártó cikkszám: AMF17A
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Dreame AirStyle

118.682 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Dreame Air Styler

Túl sok helyet foglalnak az ápolóeszközök a fürdőszobájában? Vagy olyan megoldást keres, amely minden igényét kielégíti? Ez esetben ne keressen tovább, válassza a Dreame Air Style-t! 5 funkcióval rendelkezik - segít megszárítani a hajat, fürtöket vagy hullámokat készíteni, kisimítani a rakoncátlan szálakat, vagy volument adni és megszelídíteni a szálló hajszálakat. Ráadásul ez a készülék 3 hőmérsékleti szintet támogat, és 3 légáramlási beállítást kínál. Nem kell aggódnia a bonyolult fúvókák cseréje miatt - gyorsan és egyszerűen elvégezhető. De ez még nem minden! A légformázás fokozza a végeredmény természetességét, a hőmérséklet-ellenőrző rendszer pedig biztonságos használatot biztosít.

Azonnali és kíméletes hajszárítás a Dreame Air Styler-rel

A Dreame készülék nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amely akár 100 000 fordulat/perc sebességet is elér. Mindez azt jelenti, hogy azonnal, de kíméletesen megszárítja a haját, hogy előkészítse azt a további formázásra. Ráadásul a Dreame AirStyle nem károsítja a haj érzékeny szerkezetét, és nem teszi ki túlzott hőnek. Ennek eredményeképpen kifogástalan hajállapotot és megszakítás nélküli formázást élvezhet.

Próbáljon ki új frizurákat a Dreame segítségével

A Dreame segítségével minden nap meg tudja lepni családját, barátait egy új frizurával! Az AirStyle-hoz további kiegészítőket is talál, amelyek segítségével sokféleképpen használhatja a készüléket. Velük hullámokat és fürtöket érhet el, nőiesebbé varázsolva a frizurát. A dedikált fúvókával tökéletesen egyenes és sima haj hatását is elérheti - búcsút mondhat a göndörségnek! A Dreame termék emellett segít növelni a volument a tövektől a hajvégekig, garantálva az élvezetes puhaságot. De ez még nem minden! A Dreame segítségével élvezheti a fényes végeredményt, és búcsút mondhat a rakoncátlan szálaknak!

Tökéletes formázás a Dreame Air Styler-rel

A Dreame AirStyle egy innovatív légáramlási rendszert használ, hogy a készülék és az egyes hajszálak között optimális távolságot tartson. Ez a berendezés hatékonyan vonzza és tartja a hajat, így Ön precízen és könnyedén formázhatja meg álmai frizuráját! Ráadásul egész nap kitart.

Sokféle formázási lehetőség a Dreame segítségével

Tesztelje a Dreame készülék lehetőségeit, és ne korlátozza magát! Több hőmérsékleti szint áll a rendelkezésére, köztük az Alacsony, a Közepes és a Magas. Emellett a Cool Shot funkció is rendelkezésre áll - ennek aktiválásához egy másodpercig nyomva kell tartania az erre a célra szolgáló gombot. A Dreame AirStyle 3 légáramlási sebességbeállítást is kínál (40 m/s; 50 m/s; 60 m/s). Ezenkívül egy bekapcsológomb segítségével könnyedén elindíthatja és szüneteltetheti a szárítást és a formázást.

Biztonságos és hatékony formázás a Dreame segítségével

Nem kell többé aggódnia a haj esetleges károsodása miatt. A Dreame AirStyle NTC érzékelővel van felszerelve, amely másodpercenként akár 200-szor is méri a hőmérséklet szintjét. Ez kiküszöböli a túlmelegedés és a hajszerkezet és maga a készülék károsodásának kockázatát. Ennek eredményeképpen az AirStyle biztonságos szárítást és hosszan tartó formázást biztosít.

Formázás megerőltetés nélkül

A Dreame AirStyle súlya mindössze 298 g (a tápkábel nélkül), ami azt jelenti, hogy szabadon formázhatja vagy száríthatja haját anélkül, hogy kényelmetlenül érezné magát. Ezenkívül az AirStyle 76 dB zajszintet produkál, így működése nem zavarja a háztartás többi tagját.

Tartalmazza

  • Dreame AirStyle
  • Hengeres göndörítő vég
  • Simító vég
  • Volumennövelő vég
  • Hajszárító vég
  • Simító kefe

 

GyártóDreame
ModellAirStyle
Működési módok6
HőmérsékletszabályozásIgen
Légáramlás40m/s, 50m/s, 60 m/s
Súly298 g (tápkábel nélkül)
Hangerő76 dB

Termék neve Dreame AirStyle
Következő szállítás 13.09.2024
Mennyiség dobozonként 4 db.
Legutóbbi szállítás 03.09.2024
Válasszon egy változatot Dreame Glory hajszárító (fehér)
Nettó tömeg 1000 g
Szélesség 42,50 cm
Magasság 19,30 cm
Hosszúság 29,20 cm
Bruttó tömeg 4000 g
Vámtarifaszám 8516320000
Ionizáció Nie
Hideglövés funkció Igen
Diffúzor Nem
Nagy sebességű funkció Igen
Teljesítmény (W) 1200

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére