Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Boomtrix szett, egy igazán különleges ügyességi játék

Boomtrix szett, egy igazán különleges ügyességi játék A gyerekek imádják azokat az elfoglaltságokat, amiken keresztül bebizonyíthatják, mennyire ügyesek, ezzel büszkévé téve a szüleiket, nagyszüleiket. 

 

Ilyenkor mi sem jobb érzés számukra, mint bezsebelni az elismerő szavakat, és úszni a dicséretáradatban. A Boomtrix szett pontosan erre kínál számukra lehetőséget, ráadásul nem csak egyszer, hanem annyiszor, ahányszor erre igényt tartanak.

A doboz tartalma egy furfangos pálya, annak minden részletével, kiegészítőjével együtt. A lurkóknak mozgósítaniuk kell az agytekervényeiket, miközben a kézügyességüket is be kell izzítaniuk. A feladatuk ugyanis nem más, mint a pálya összeszerelése a lehető legnagyobb precizitással. A feladat elsőre talán egyszerűnek tűnhet, de amikor nekiállnak a szerelésnek, az alkatrészek összeállításának, akkor hamar világossá válik számukra: itt bizony minden milliméter számít. A Boomtrix szett pálya ugyanis csak akkor “működik”, ha minden egyes alkatrész a helyére kerül, és a fémgolyók fennakadások nélkül végig tudnak haladni rajta. Ha lepattannak a pályáról, esetleg beleütköznek valamelyik részébe, és ennek hatására visszafordulnak, akkor az bizony azt jelenti, hogy a gyerekeknek nem sikerült teljesíteniük a küldetést, és kezdhetik elölről az egészet.

Egyedül, de akár a testvéreikkel, pajtásaikkal is nekilendülhetnek a feladatnak, a lényeg, hogy minden percét élvezzék. A Boomtrix szett soha nem válik unalmassá, ugyanis mindig tartogat valami újdonságot a csemeték számára, ami előzőleg elkerülte a figyelmüket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Boomtrix Boomtrix szett

Keresés