Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barbie ház, a gyerekbirodalom kedvence

A Barbie ház iránti vágy előbb vagy utóbb minden kislányban megfogalmazódik.

Nem véletlen, hiszen a különféle szakmák képviselőiként is elérhető babáknak szinte magától értetődő, hogy szükségük van megfelelő lakhelyre. A márka gyártói egyébként is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a kiegészítők között mindenki megtalálhassa az elképzeléseihez leginkább passzolót. Miért pont egy autó vagy ház hiányozna ezek közül? 

 

Barbie ház - mini berendezési tárgyak és rózsaszín álomvilág 

 

A Barbie ház egyfajta rózsaszín álomvilágot teremt a kedvenc babák köré. A kisméretű berendezési tárgyak, a gardróbszekrények és a sminkes asztalok mellett, a játékhoz elmaradhatatlan kiegészítők is megtalálhatóak a babaházak kínálatában. A ruhatár elhelyezhető a lakhely megfelelő szobájában, de a kisállattal rendelkező Barbiek is megtalálhatják a kedvencük fekhelyét. A világszerte népszerű babák iránt rajongó kislányok álma válhat valóra egy jól megválasztott babaházzal, ami garantáltan a gyerekszoba központi elemévé válik majd. 

 

A Barbie ház és a gyűjteményben megtalálható babák nemcsak önfeledt játékot kínálnak, hanem az önfelfedezés érzését is. Több száz szakma képviselői megtalálhatóak az aktuális kínálatban, így a lányok ténylegesen azt érezhetik, hogy bárkivé válhatnak. Ez a fajta magabiztosság kiemelt szereppel bírhat a későbbiekben. Ajándékozza az ismert márka játékait, amelyek az online választékból néhány kattintással megrendelhetőek! Barbie soha nem megy ki a divatból és saját tapasztalataiból is tudhatja, hogy szép emlékeket őriz a gyermekkor álmairól.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Barbie ház
Az oldal tetejére