Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Barbie autó, egy fontos kiegészítő a babázáshoz

Amikor babázásra kerül sor, akkor a csemeték szinte teljes mértékben átszellemülnek, annyira beleélik magukat a saját képzeletük által teremtett világba, ahol minden megtörténhet. 

 

Ahhoz, hogy a babáikkal töltött idő igazán szuper legyen, nélkülözhetetlen néhány kellék.

A babaház a babák otthona, ahova szívesen visszavonulnak, amikor pihenésre és egy kis én-időre van szükségük. A házikó a vendégfogadáshoz is remek helyszín, Barbie ugyanis rendszerint az ebédlőben vagy a nappaliban fogadja a szerelmét, barátait, vendégeit. Sokszor megesik azonban, hogy nincs idő a pihenésre, beszélgetésre, mert valahol elintéznivalója akad. Ilyenkor bepattan a Barbie autóba, és szélsebesen tart az úti célja felé. Ehhez a gyönyörű leányzóhoz mi más passzolhatna jobban, mint egy pink színű sportautó, amivel kényelmesen furikázhat keresztben-hosszában? A sportos külső nem túlzás, ez a járgány tényleg egy valódi sportkocsiról lett mintázva. Barbie mellett már csak egy hely van az autóban, amit a szerelmének vagy a legjobb barátnőjének tart fent. A Barbie autó körültekintően lett megtervezve, a kerekektől kezdve, a szélvédőn át egészen a kaszniig. Nagyon könnyű, ami pedig a formáját illeti, kényelmesen elfér a kicsik tenyerében, ha épp ahhoz van kedvük, hogy megmarkolják, irányba állítsák, forgassák.

A Barbie autó nem mozog magától, csak akkor lendül mozgásba, ha a gyerkőcök tolják, húzzák a szőnyegen. A képzelet szülte mesevilághoz elengedhetetlen egy szép, aprólékos kidolgozású négykerekű járgány, amibe Barbie bármikor bepattanhat, amikor dolga van vagy egy izgalmas kirándulásra vágyik.

Keresés