Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bankkártyás Monopoly most elérhető áron!

A Monopoly még mindig az egyik legkedveltebb társasjátékok egyikének számít, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen élvezetes kikapcsolódást nyújt a gyerekek számára. 

 

A világban zajló fejlődéssel azonban a játékiparnak is tartania kell a lépést, hiszen még a legjobb játékok is kimennek a divatból egy idő után. Ebből az okból kifolyólag került kifejlesztésre a bankkártyás Monopoly, ahol már nincs szükség arra, hogy a játékosok vaskos bankjegyeket gyűjtsenek.

A készpénz tárolása, kezelése ugyanúgy, ahogy a való életben, a játék során is sok nehézségbe ütközik, hiszen a bankók a használat során könnyen elvesznek vagy megrongálódnak. Az újfajta játékban már egy elektronikus bank áll a játékosok rendelkezésére, ami sokkal gyorsabbá teszi a játékmenetet. Ráadásul az okos kütyü az aktuális bankegyenleg mellett a piaci árakat is precízen számon tartja, aminek köszönhetően a résztvevők egyszerűbben tudják eldönteni, hogy érdemes-e befektetniük az adott ügyletbe vagy sem. Sok szülő azt gondolja, hogy a bankkártyás Monopoly biztos kétszer, háromszor annyiba kerül, mint a hagyományos változat, ez azonban nem feltétlenül igaz. A játékok ára mindig attól függ, hogy a forgalmazók mekkora árréssel értékesítik a termékeket a piacon.

A Játékotthon webáruház árukészletében, mint ahogy sok más társas, a Monopoly különböző változatai is megfizethető áron szerezhetők be. Ráadásul azt figyelembe véve, hogy milyen sok kellemes időtöltést biztosít a lurkók számára, egyértelműen megéri kifizeti a vételárát.

Keresés