Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bambolina balerina baba, a kislányok legjobb barátnője

A kislányok már egészen kicsi koruktól fogva előszeretettel foglalkoznak a játékbabáikkal, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy mennyi örömteli pillanatot tud okozni számukra a babázás

 

Elsőként talán csak a babák részletgazdag, tökéletesnek mondható kinézete az, ami elvarázsolja őket, de ha rájönnek, hogy nem csak szépek, hanem nagyon okosak és ügyesek is, akkor egy régóta dédelgetett álmuk válik valóra.

A Bambolina balerina baba maximálisan eleget tud tenni a kislányok elvárásainak, akik szívesen vetik bele magukat a babázás izgalmakkal teli élményébe, egy olyan világba, ahol semmi sem lehetetlen. Ami a baba kinézetét illeti, szép, szimmetrikus arcocska, aranylóan csillogó hajkorona és elképesztően aranyos, rózsaszín árnyalatban tündöklő ruhácska gondoskodik arról, hogy a játékfigura azonnal elkápráztassa a kislányokat. Amikor a picik szeme elé kerül a Bambolina balerina baba, akkor ellenállhatatlan vágyat éreznek arra, hogy a kezükbe vegyék, megtapogassák, és alaposan megvizsgálják. Az első találkozást követően pedig garantáltan hosszú időre szóló barátság köttetik közöttük, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a porontyok sehova nem mennek majd a babájuk nélkül, sőt mi több az olyan alapvető tevékenységek, mint például az evés vagy alvás sem megy majd nekik anélkül, hogy kedvenc barátnőjük ne lenne velük.

A Bambolina balerina baba iránt érzett rajongásuk természetesen tovább fokozódik, amikor tudomást szereznek a babájuk különleges képességeiről, vagyis arról, hogy beszélni, zenélni, illetve táncolni is tudnak.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: bambolina baba bambolina balerina baba

Keresés