Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az úszást imitáló sellő Barbie a kislányok kedvence

Amikor a 20. század második felében a Barbie baba elemi erővel berobbant a köztudatba, akkor minden kislány odáig volt érte, hiszen az élethű kinézetével azonnal lenyűgözte őket. 

 

Bár a legelső változatok megjelenése óta sok év eltelt már, a kicsik rajongása mit sem változott ezek iránt a különleges kivitelezésű babák iránt. A készítők közben igyekeztek minél inkább megfelelni a kor elvárásainak, ennek eredményeképpen pedig olyan babákat létrehozni, amik valamilyen különleges képességgel rendelkeznek.

Így született meg a sellő Barbie is, ami az elődeihez hűen szinte azonnal szert tett a népszerűségre. A szülőkben persze felmerülhet a kérdés, hogy mégis mi olyan csodálatos ebben a modellben? Nos, a választ egyszerű: a sellő Barbie képes arra, hogy tökéletesen imitálja az úszás mozdulatait. Amikor tehát a gyerkőcök vízbe teszik, és megnyomják a bűvös gombot, akkor a baba azonnal úszni kezd az uszonyával. Ez már önmagában is lenyűgöző a kicsik számára, hiszen kevés olyan játékfigura van, ami ilyen kecsesen tudja ezt a mutatványt. Mindemellett pedig a Barbie babákra jellemző stílusjegyek is adottak: a csodálatos arcocska, az irigylésre méltó hajzuhatag, a hibátlan alak és a varázslatos kisugárzás, mely tulajdonságok ezt a modellt is a játékvilág élmezőnyébe emelik. Ha már régóta a tökéletes meglepetés nyomában vagy, akkor a lehető legjobb helyen jársz, a Játékotthon webáruházban ugyanis könnyen rátalálhatsz azokra a játékokra, amikkel nagy mosolyt csalhatsz a gyerkőcöd arcára. A sellő Barbie elképesztően közkedvelt terméknek számít manapság, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen sok szórakoztató pillanattal gazdagítja a porontyok mindennapjait.

Szülőként persze az olyan szempontok is felmerülhetnek, mint például a minőség, ami valljuk be, szintén nem egy elhanyagolható tényező, ha játékvásárlásra kerül sor. Amennyiben a sellő Barbie megvásárlása mellett teszed le a voksodat, akkor emiatt nem kell aggódnod, hiszen rengeteg alkalommal lehetővé teszi az örömökben és vidámságban gazdag játékot a gyermeked számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: sellő baba barbie baba sellő barbie

Keresés