Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ugrálóvárak a legnépszerűbb szórakozai lehetőségek

Az ugrálóvárak régóta kedvelt játékok a gyermekek körében. Sokáig csak városi rendezvényeken voltak elérhetőek, ám ma már a kertben is felállításra kerülhet a kiszemelt darab.

Ideális színteret biztosít az önfeledt kikapcsolódáshoz és a fizikai aktivitást is előmozdítja. Ez utóbbira nagy szükség van napjainkban, amikor a korszerű játékoknak az online világ csodáival kell felvenniük a küzdelmet. 

 

Az ugrálóvárak a szabadtéri kikapcsolódást garantálják

 

Az internet és az online elérhető lehetőségek kétségkívül hasznosak már a gyerkőcöknek is. Ugyanakkor megfontolandó, hogy mennyi időt töltsenek a kicsik a gép előtt és honnantól káros ez az elfoglaltság számukra. Ilyenkor kerülnek középpontba az egyszerűen felállítható ugrálóvárak. Segítségükkel a kert előre megtervezett szegletében igazi játékbirodalom alakítható ki. A hagyományos megoldásokon túl, egyre többen érdeklődnek a vizes típusok iránt. Ezek főként a nyári hónapokban kerülnek középpontba, amikor a hőmérséklet ideális a pancsoláshoz. 

 

A szabadban töltött órák új energiákkal telítenek, hozzájárulnak az egészséges fizikum megteremtéséhez. A csúszdával, felfújható elemekkel rendelkező játékterek több gyerkőc együttes elfoglaltságához is ideálisnak bizonyul. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a tűző napsütésben érdemes árnyékba helyezni a választott típust. Az egyszerű felállíthatóságnak köszönhetően, a mobilitás sem lehetetlen. A hűs szórakozásról a medenceként is szolgáló ugrálóvárak gondoskodnak. A már 3 éves kortól ajánlott megoldásnak köszönhetően, a kerti kikapcsolódás új magaslatai ismerhetőek meg. 

 

A mai kor gyermekeit néha kifejezetten nehéz a szabadba csábítani. Viszont, ha ráéreznek a napsütés és a friss levegő előnyeire, akkor átélhetik azt az aktív gyermekkort, ami valószínűleg a saját emlékeink között is szerepel. A felfújható állatfigurák, a remekül kihasználható csúszdák izgalmas elfoglaltságot ígérnek a kicsiknek, ráadásul a nyári napokon hűs helyszínként is szolgálják a játékot. Vizes elemekkel kombinálva garantált befutónak számítanak!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ugrálóvár ugrálóvár otthonra
Az oldal tetejére