Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az ugrálóvár otthonra jó ötlet - elmondjuk miért

Az ugrálóvár otthonra jó ötlet - elmondjuk miért Szülőként talán sokszor nem érted, hogy a csemetéd, hogy tud órákon keresztül az ugrálóvárban lenni, de ez nem is érdekes. 

 

A lényeg, hogy őt boldoggá teszi. Ha a lurkód igazi ugróbajnok, akkor biztos keresed a lehetőségeket rá, hogy rendszeresen ki tudja élvezni az önfeledt ugrándozás nyújtotta élményeket. Erre azonban nincs mindig lehetőség, éppen ezért ez az első számú ok, amiért az ugrálóvár otthonra remek ötlet!

Nem gond, ha épp nincs kedved kimozdulni, esetleg nincs olyan rendezvény, ahol az ugrálóvárasok is jelen vannak, az otthon felállított változat akkor is alkalmat kínál a játszásra. Ideális esetben a család apraja-nagyja egybegyűlik és közös programokat csinálnak, ám gyakran előfordulhat, hogy valamiért ez nem jön össze, mert például sok otthon a házimunka. A lurkódnak ilyenkor sem kell a TV előtt unatkoznia, hiszen ugrándozni egyedül is nagy móka. Ez a második ok, amiért az ugrálóvár otthonra szuper ötlet! A mai világban sajnos az a tendencia, hogy a gyerekek egyre több időt töltenek az okos kütyüik előtt, a friss levegőre pedig alig mennek ki.

Ha viszont az udvaron díszeleg egy csodálatos ugrálóvár, amin még csúszda is van, akkor a digitális készülékek egyből elveszítik a versenyt. Az ugrálóvár otthonra tehát azért is jó megoldás, mert ha szabadtéri területen állítod fel, akkor a csemetéd számára sokkal vonzóbb lesz a kintlét. Nem kell állandóan azzal nyaggatnod, hogy menjen ki egy kicsit az udvarra, ezt kérés nélkül magától is megteszi, elvégre egy igazi kis mesekuckó várja odakint.

Keresés