Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az ugrálóvár ma már nemcsak egyesek kiváltsága

Az ugrálóvár láttán a lurkók többségének majd kiugrik a szíve - lelkesedésében. De mi van akkor, ha a légvár csodáját konkrétan az otthonodban valósíthatod meg? 

Talán nem is érdemes megpróbálni írásban kifejezni azt az örömöt, amit ez az ötlet generálhat.

 

Mire érdemes figyelned a környezeti tényezők szempontjából?

 

A talaj milyensége mérvadó, hiszen az erőteljes különbségek, göcsörtök akár sérüléseket is okozhatnak a játékszerben. Ezek elkerülése érdekében javasolható egy műanyag alj elhelyezése, aminek a segítségével kivédhetőek a nem kívánt balesetek. Így szó szerint megalapozható a felhőtlen szórakozás.

Nyilván a terület kijelölésénél az is lényeges, hogy elegendő szabad tér álljon a rendelkezésre. Nemcsak a légvárnak kell kényelmesen elférnie, hanem a lurkóknak is, és némi élettér kialakítása sem tekinthető rossz ötletnek.

 

Mire érdemes odafigyelned a konkrét típus kiválasztásánál?

 

Az otthoni ugrálóvár valóban óriási ajándék, és nemcsak a gyerkőcöknek. Szülőként kifejezetten előnyös helyzet, hogy nem kell kimozdulni, belépőt fizetni másutt, ha a légvárazás a gyermeki álmok netovábbja.

Azonban ahhoz, hogy a választásod maradéktalanul ideális legyen, ildomos néhány paraméterre figyelmet szentelned. Ilyen, lényeges tulajdonság például, hogy az adott modell hány kg-ot tolerál? Ez alapján meghatározható, hogy egyszerre hány gyermek élvezheti az ugrabugrálás örömét.

A felfújatáshoz szükséges energiamennyiségről sem baj, ha informálódsz, így ugyanis előre felkészülhetsz az egyéb kiadásokra.

Végül az sem mellékes, hogy a kinézett ugrálóvár milyen formájú, milyen fantáziavilágot testesít meg. Ha arra adod a fejed, hogy a kertedben megvalósítod a lurkód féltett álmát, akkor a legjobb, ha ezt tényleg aszerint teszed, ahogy az 100 százalékosan lázba hozza majd a gyermekedet.

Keresés