Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az óriás játszószőnyeg hatalmas felfedezőkké teszi a kicsiket

Az óriás játszószőnyeg hatalmas felfedezőkké teszi a kicsiket

Az óriás játszószőnyeg a megtapogatható, végigkúszható játékbirodalom egyik legizgalmasabb képviselője. A színes, formákkal, alakokkal és konkrétan áthelyezhető, dallamot lejátszó játékokkal teli terep felfedezésre méltó.

Az óriás játszószőnyeg nemcsak hasznos időtöltéshez szolgál alapként

 

A gyermekek kis korban gyűjtik be a legtöbb információt a környezetükből. Szinte észrevétlenül szippantják magukba a tudást. Megfigyelik mindazokat, akik körülöttük élnek. Tanulmányozzák a kézzel fogható vagy éppen megrágható környezetet, és tanulnak. Folyamatosan.

A játszószőnyeg a maga színes birodalmával kiváló terep arra, hogy a lurkók minél több ingerrel, benyomással gazdagodjanak. Az izgalmas felület bejárásra, végigkúszásra és tapogatásra csábítja az érdeklődő hátulgombolósokat. Miközben a játék és egyben a felfedezés zajlik, a különböző agyi területek bőszen dolgoznak. Gyűjtik az információkat, amiket aztán feldolgoznak, végül elraktároznak, és észrevétlenül beindul a készség, képesség szintű fejlődés. Mégpedig nem is akármilyen mértékben.

A szőnyeg első ránézésre tehát egy egyszerű játékszernek tűnik, de annál sokkal-sokkal több. A vidám formák, az eltérő árnyalatok, sőt, a dallamok együttesen paradicsomi körülményeket teremtenek.

Mindennek tetejében a felület pihe-puha és biztonságot nyújtó közeget borítékol a felhőtlen kikapcsolódás pillanataihoz. Amikor pedig éppen nincsen rá szükség, akkor pár könnyed mozdulattal összehajtogatható és elrakható.

 

Az óriás játszószőnyeg igazán nagyszerű

 

Aladdin szőnyege sem lehet olyan népszerű, mint a játszószőnyeg, ami konkrét világokat foglal magába. A gyermeked örömét látva ráadásul Te is osztozhatsz az óriási, szívet melengető élményben.

Tartalomhoz tartozó címkék: játékok játszószőnyeg

Keresés