Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az interaktív játékok elvarázsolják a gyerkőcöket

A gyerekek imádnak nevetni, kacagni, mókázni. 

 

Nem véletlen, hogy nap, mint nap időt találnak arra, hogy játszanak, hiszen akkor érzik igazán elemükben magukat. Szülőként bizonyára az vezérel a mindennapokban, hogy maximálisan támogasd a csemetédet, és minden lehetőséget biztosíts számára, ami az önfeledt kikapcsolódáshoz kell.

Az interaktív játékok remek választásnak bizonyulnak, ha el szeretnéd kápráztatni a szemed fényét, és szem előtt tartod, hogy feneketlen kíváncsiság és felfedezni vágyás lakozik benne. Ezek a termékek nem csak tárgyiasult dolgok, hanem aranyos külsővel rendelkező cuki állatok, például kiskutya, kiscica, lajhár, víziló vagy unikornis, amik tudnak valami olyat, amit a hagyományos kialakítású társaik nem. A kiskutya és a kiscica például énekel és táncol, ráadásul nem is akárhogy!

A mancsát felemelő lajhár igazi lustaság, aki csak akkor beszél, ha nagyon muszáj. Ha viszont valaki megsimogatja a hasát, akkor elismétli, amit mondanak neki, nagyon-nagyon lassan. Ő igazi kis csimpaszkodó bajnok az interaktív játékok között, bárhova is akasztják, ott marad. A nyelvét lógató unikornis sem tud csendben maradni, ő imád kuncogni és vicces hangokat hallatni. Ha nagyon nevet, akkor ahhoz egészen különc mozgás is társul, amit a te lurkódnak is látnia kell! A pihe-puha plüss víziló azért született, hogy a picinek ne kelljen egyedül aludnia a sötétben. A hátán keresztül csillagokat vetít a falra, miközben kellemes dallal ringatja álomba a picurkát.

Az interaktív játékok sora itt még nem ér véget, a tojásból előbújó barátok, a gügyögő pandabébi és a világítós nyuszi is elérhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: interaktív interaktív játék

Keresés