Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az Anna királynő baba egyszerűen fenséges

Anna királynő az a baba, aki egyszerűen nem hiányozhat az otthoni gyűjteményből. Ha a gyermeked rajong a mesék varázslatos világáért, és szívesen tölti az idejét babázással, akkor nem vitás, hogy ez az a figura, aminek a segítségével belevetheti magát a mesék tengerébe.

Mit személyesít meg Anna királynő alakja?

 

Valójában azt, amit gyerkőcöd igazságnak lát. Azzá válhat a baba, amivé ő saját magában alakítja. Persze ehhez elengedhetetlen a kezdeti rajongás, ami elnézve az aprólékos kivitelt, nem is lehet kérdéses. A kedves arc, a bájos megjelenés és a királynői kisugárzás együttesen fenséges körülményeket teremt az igazi, nagybetűs játszáshoz.

A babázás, illetve a fantázia kiélése, jelenetek eljátszása révén, több szempontból is előnyös. Egyrészt nagymértékben fejleszti a gyermek képzelőerejét. Ez felnőtt korban aranyat érő tulajdonság, mert a kreativitás, az ötletesség, sőt, a helytállóság is ebből a forrásból táplálkozik. Másrészt a fantázia megjelenítésén keresztül, olyan feszültségeket, problémákat dolgozhat ki magából, amiket elképzelhető, hogy még képtelen szavakba önteni. Ezért is érdemes olykor-olykor figyelned, hogy mi zajlik a játék színfalai előtt, mert így könnyedén a kulisszák mögé tekinthetsz. Harmadrészt a különböző készségek, képességek is kiválóan fejleszthetőek, pusztán az aktivitást, figyelmet, koncentrációt igénylő játékon keresztül.

Na persze napestig sorolhatnánk még az ilyesfajta, tudományosan is bizonyított előnyöket. Ám a legnagyobb érv mégiscsak a gyermeked rajongása. Ha szereti Anna királynőt, és nincs más vágya, mint hazavinni a baba által képviselt szellemiséget, akkor ennél több rábeszélésre nincs is szükséged.

A minőségi kialakítás néhány szót feltétlenül érdemel. Ez ugyanis a megbízhatóság kulcsa. A baba bírja a strapát azon túl, hogy a megjelenése szemeket gyönyörködtető. A különböző kiegészítők pedig tényleg feltehetik az i-re a pontot. Így nemcsak egy időszakos játékkal ajándékozhatod meg a gyerkőcödet, hanem akár egy korszakos jelentőségű játékszerrel.

 

Anna királynő varázslatos tulajdonságok megtestesítője

 

A kedves baba a mesés jellemvonások képviselőjeként a lurkód kedvencévé és a játékai főszereplőjévé válhat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Anna hercegnő Anna királynő

Keresés