Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az Agymenők Trivial Pursuit társasjáték minden körülmények között játszható

Az Agymenők televíziós filmsorozat amerikai produkció, mely 2007-ben indult. Az erre a szitkom műfajú sorozatra épülő Agymenők Trivial Pursuit társasjáték mindenkinek ajánlott, minden körülmények között elővehető és játszható. Ez annak köszönhető, hogy nem kell hozzá táblát használni.

Az Agymenők Trivial Pursuit társasjáték doboza műanyagból készült sajtszeletre hasonlít, könnyen hordozhatod és mivel vízálló, akár strandolás közben is játszható ez a játék. A menete hasonló a Jóbarátok Trivial társasjátékához, csak annyi kell hozzá, hogy ismerd a sorozatot és szereplőit.

Melyik korosztály az Agymenők társasjáték célcsoportja?

Az Agymenők Trivial Pursuit társasjátékot sikeresen és jót szórakozva alkalmazhatják azok, akik követték a filmsorozatot. Tizenkét éves kor felett ajánlott, de van Trivial pursuit gyerekeknek való, külön csak nekik kifejlesztett változata is.

A humoros sorozat rajongójaként belebújhatsz a szereplők bőrébe, lehetsz a logikának élő Sheldon, a kockafej Leonard, a pincérnő Penny, a nőcsábász Howard vagy a szociális fóbiában szenvedő Rajesh.

Az Agymenők Trivial Pursuit társasjáték dobozában hatszáz vicces kérdést és választ találhatsz a sorozat első hét évadából. A világ legfurcsább fizikusai a sikeres film szereplői, játék közben tesztelheted a róluk való tudásodat és a társaságoddal jókat tudtok nevetni közben.

Szerezd be ezt a játékot és a családoddal, a barátaiddal eltöltött minőségi idő keretein belül szavatolt a kikapcsolódás!

Keresés