Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az Agymenők társasjáték megpörgeti az agytekervényeket

Az Agymenők társasjáték megpörgeti az agytekervényeket Az Agymenők társasjáték elmaradhatatlan részévé válhat a családi hétvégéknek, a baráti összejöveteleknek vagy a nyaralásoknak. 

Ha képben vagy a fizikusokkal kapcsolatosan, ha úgy érzed megingathatatlan a róluk szóló tudásod, akkor itt az idő próbára tenni mindazt, amit gondolsz és hiszel! Ha a kémcsőbe beleszórod a lelkesedésedet, az akaratodat és persze a társasjátékot, akkor némi összerázás után kiderül, milyen lesz a végeredmény. Vajon mi fog bebizonyosodni? Az, hogy teljes egészében ismered a főszereplőket, vagy az, hogy akad még mit tanulnod?

 

A kérdések válaszokra várnak

 

A fogós kérdések furmányos feleleteket feltételeznek. Egy közkedvelt sorozat esetében az a veszélyes, hogy azt hiheti az ember, hogy  maradéktalanul tisztában van mindennel és mindenkivel. Az események tiszták, a szereplők is rendben vannak. Akkor miért is ne menne egy-egy rész felidézése?

Nos, azért ezek olyasfajta kérdések, amik kibillenthetnek a vélt vagy valós egyensúlyodból. De pont ezért izgalmas, érdekfeszítő. A legjobb, ha a barátaidat is le tudod ültetni mellé, illetve azokat a családtagokat, akik szeretik az Agymenőket.

 

Az Agymenők társasjáték megdolgoztatja az agytekervényeket

 

A jó fizikus sohasem lankad és mindig pereg-forog az elméje. Nos, a társas játszása közben Te is pontosan ugyanezt élvezheted és érezheted.

A könnyűnek tűnő kérdések mögött, akár furmányos csavarások is helyet kaphatnak. Tényleg csak azért, hogy ne legyen olyan túlságosan könnyű dolgod.

Mindenesetre az Agymenők társasjáték tökéletes családi, baráti azaz társasági játékszer. A szórakoztatás általa garantálható. Ráadásul ez az a játék, ahol a kor ténylegesen nem számít. Mindazok élvezhetik a játékszer előnyeit, akik kedvelik az Agymenőket.

Tartalomhoz tartozó címkék: agymenők

Keresés