Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Aranyos bébijátékok színpompás választékban

Nemsokára megszületik a kisbabád, és mindent meg szeretnél tenni annak érdekében, hogy kényelmes és mókás legyen számára az új élet? 

 

Akkor figyelmedbe ajánljuk az apróságok számára kifejlesztett termékeinket, melyek minden kis poronty arcára mosolyt csalnak. A bébijátékok rendkívül színes repertoárja vár, ha elhatározod, hogy feltérképezed a kínálatot. Először lehet, úgy érzed majd, hogy nem tudsz választani a rengeteg játék közül, hiszen egyik aranyosabb, mint a másik.

A gurulós zebra, a Roly-Poly elefánt és a Gömböc pajtások is azonnal elnyerhetik a szívedet. Ez egy teljesen természetesen jelenség, ugyanis más anyukák, apukák is hasonlóképpen éreznek. A bébijátékok között vannak különböző kialakítású és színű rágókák is, melyek vidámmá teszik a picik napjait, és persze a fogzás időszakában is nagy segítséget nyújtanak. A babafoglalkoztatók szintén remek választásnak bizonyulnak, ugyanis egyszerre több terméket is rejt a kis formás batyu. A játékok nem csak a kinézetükkel nyűgözik le a kis apróságokat, hanem adott esetben a hangjukkal is. A kínálatunkban található bébijátékok teljesen veszélytelenek, a csöppségek nem tudják lenyelni az alkatrészeket, és más módon sem okozhatnak számukra problémákat. Bármelyiket is választod, olyan darabokkal bővül a repertoár, melyek megszínesítik, és rendkívül izgalmassá, játékossá varázsolják a kisbabád első éveit.

A Játékotthon webáruházban található babajátékok fejlesztik a picik térlátását, és a finommotoros mozgásukra is jótékony hatással van.

Tartalomhoz tartozó címkék: játékok bébijátékok

Keresés