Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Alapos tervezést igényel a Rizikó társasjáték

Alapos tervezést igényel a Rizikó társasjáték A Rizikó társasjáték nemcsak a legelső, de talán a leghíresebb globális stratégiai játék is.

Az új kiadása pedig minden idők legnagyobb katonai stratégiai játékának továbbfejlesztett változata, aminek a felépítése teljesen frissült, a szabályai és a célja pedig kissé megváltozott. Most már másfél óra alatt is befejezhetjük a játékot. Ezért az időhiány sem állhat az útjába, hogy kipróbáljuk.

Rizikó társasjáték az izgalmak kedvelőinek

Ugye Ön is emlékszik a szuper népszerű Monopolyra?

A játék, a mélysége ellenére, az utolsó részhez közeledve egyre kiszámíthatóbbá vált, ezért egyesek unalmasnak találták. A Monopoly-tól kapott öröm inkább a játékosokkal való kommunikáció öröme, nem magáé a játéké. Tehát egy jó társasjátéknak kissé kiszámíthatatlannak kell lennie. A Rizikó társasjátékban, mint egy igazi háborúban, a véletlenek elkerülhetetlenek és a siker azon múlik, hogy valaki képes előre látni ezeket és helyesen cselekszik a kritikus helyzetekben vagy nem. A játék megköveteli, hogy mindent beleadjunk a győzelemhez. A Rizikó társasjátékban lehetőség van a gyors tanulásra, egy komplex stratégia felépítésére és ami a legfontosabb, magára a véletlenszerűségre, ami befolyásolja a terveket.

Ez a játék kihívás azoknak, akik szeretik a terveken belüli terveket és készek instabil helyzetek között is játszani. Ez egy igazi háború annak minden kockázatával és meglepetésével együtt. A játék nyugodt jellege ellenére, komoly kockázatokat kell vállalni. Amennyiben nem fél az adrenalintól, válassza a Rizikó társasjátékot!

Tartalomhoz tartozó címkék: rizikó társasjáték társasjáték

Keresés