Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Agymenők társasjáték igazi rajongóknak

Ha olvasod ezeket a sorokat, akkor szinte biztos, hogy tudod, kik az „Agymenők”. A rend kedvéért: az amerikai sitcom (szituációs komédia) sorozat 2007-ben indult hódító útjára The Big Bang Theory címen, és gyorsan tekintélyes rajongótáborra tett szert. 

 

Sőt, még ezen a csoporton belül is van egy bizonyos réteg, akiket akár csúcsrajongóknak is nevezhetnénk. A nagy népszerűségnek köszönhetően a Trivial Pursuit The Big Bang Theory Edition is piacra került, amely a sorozat első hét évadát öleli fel, és íme, a jó hír, a magyar nyelvű változat, az Agymenők társasjáték is elérhető immár a nagy fanoknak. Ha lelkesedtél már valaha valamiért vagy valakiért úgy igazán, van például rongyosra olvasott könyved, elnyűtt kedvenc játékod, százszor megnézett filmed, akkor tudod, mit jelent elmerülni egy olyan univerzumban, ahol az ott tartózkodás minden perce élvezet, izgalom és varázslat. Az Agymenők társasjáték pont az ilyen igazi rajongóknak készült, akik egyrészt próbára tennék eddigi tudásukat, másrészt szívesen megismernék még jobban ezt a furcsa és humoros világot, illetve további felfedezéseket is tennének a különc fizikusok mulattató életében. Teljesen mindegy, hogy "kocka" vagy-e vagy sem, neked az Agymenőkben kell geeknek lenned, ugyanis itt a tudásodra és memóriádra lesz szükség ahhoz, hogy megnyerd a játékot, méghozzá úgy, hogy Te adj leghamarabb 12 helyes választ a kártyákon feltett, különböző nehézségű kérdésre. Mire számíthatsz, ha belevágsz? Az Agymenők társasjáték talán még Sheldonon is kifogna itt-ott...

Azonban, ami garantált, az a sorozat szelleméhez hű remek szórakozás, és ha esetleg az egész család benne van a mókában, egy nagyszerű közös időtöltés, ami közben lehet nosztalgiázni, tanulni és játékosan próbára tenni magatokat. Mivel az Agymenők társasjátékhoz nincs szükség játéktáblára, és gyakorlatilag elég egy kártyapakli meg egy dobókocka, hogy induljon a buli, így könnyen hordozható, bárhol, bármikor játszható, amikor csak találsz partnereket hozzá. Kész vagy egy újabb kalandra az Agymenők-univerzumban?

Keresés