Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Vtech toot toot többszintes pályakészlet minden kisfiú álma

A kisfiúk imádják az autós játékokat. Nem számít, hogy kisautós, nagyautós vagy éppen egy építős-autós szett kerül a kezük közé, órákig is el tudnak lenni azzal, hogy próbálgatják, bütykölik, szerelik, rakosgatják a különböző elemeket. 

Ha valami igazán különleges játékkal szeretnéd meglepni a csemetédet, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Vtech toot toot többszintes pályakészletet, ami garantáltan elnyeri a tetszését és leköti az érdeklődését.

Miből áll a Vtech toot toot többszintes pályakészlet?

Mint, ahogy a nevében is benne van, a Vtech toot toot egy autópálya elemeit rejti magában. A dobozban van egy csúsztató, egy spirál alakú rámpa, egy lengő tábla és az ezekhez kapcsolódó tartozékok, kiegészítő elemek is. A cél a képen látható torony felépítése, amihez hozzá kell csatlakoztatni az csúszdát. Ezen tudnak a kisautók közlekedni. A készlet egy darab Toot-toot kisautót tartalmaz.

Miért olyan különleges ez a játék?

A Vtech toot toot többszintes pályakészlet tökéletes választás az 1-5 év közötti gyerekeknek, főleg kisfiúknak, akik imádják az autós játékokat. A termék különlegessége, hogy a pálya úgy nevezett Smart-pointokat tartalmaz, amik külön kommunikálnak a kisautóval. Figyeljétek majd meg a közös játék során, hogy miként reagál a játékautó, amikor egy ilyen pontra teszitek! A kisautón világítós gomb is van, amit, ha megnyomtok, akkor mondókákat, dallamokat hallhattok. A termékhez kisautókat és más pályaszetteket is lehet kapni, amiket össze lehet kapcsolni egymással.

Már sokféle autós játéka van a lurkódnak, mégis szeretnéd megajándékozni eggyel, ami az újdonság erejével hat rá? Ez esetben válaszd a Vtech toot toot készletet! Hidd el, nem fogod megbánni a döntésedet, hiszen ez egy igazán különleges játék, ami az előnyére válik. Nemcsak azért, mert örömteli pillanatokkal gazdagítja a mindennapjait, hanem azért is, mert fejleszti a kézügyességét, térlátását, kreativitását és még szórakoztatja is. Ennél pedig nem is kell több. Ezzel a játékkal kizárt, hogy mellényúlsz, rendeld meg tőlünk akár még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: vtech toot toot

Keresés