Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A varázssellő Barbie szórakozássá varázsolja a lubickolást

A varázssellő Barbie szórakozássá varázsolja a lubickolást A kicsik mindig szívesen markolják fel a játékaikat, amikor eljön a fürdés ideje. Számukra ilyenkor is alkalmas az idő a szórakozásra, kikapcsolódásra, amit a legjobban a kedvenc játékaikkal, babáikkal tudnak megvalósítani.

 

A varázssellő Barbie még izgalmasabbá, érdekesebbé tudja tenni a képzeletbeli mesevilágukat, ráadásul még az úszást is élethűen tudja imitálni. Barbie ezúttal egy igazi sellő kinézetét ölti magára, ami már ránézésre is el tudja kápráztatni a kicsiket. Természetesen ezúttal is a rózsaszín van fókuszban, de hogy ne legyen olyan unalmas ez az árnyalat, amit Barbie oly sokszor visel, ezért egy kis csillámos kék és ragyogó lila is belekerült a színösszeállításba.

A varázssellő Barbie egy gombnyomással működésbe lendül, ekkor válik láthatóvá az úszó mozgás, amit észvesztő fényjáték kísér. A csodás színek, formák mellett a fényes mozgás imitáció már csak hab a tortán, ami még élvezetesebbé, különlegesebbé teszi a gyerkőcök számára a babázással egybekötött lubickolást. Lényegében a hasznosat összekötik az élvezettel, mire ugyanis a kedvenc barátnőjük úszik pár kört, ők is tiszták, illatosak lesznek a kádban. A varázssellő Barbieval minden jelenetet el tudnak játszani a porontyok, ami a képzeletükben a mély óceánhoz, egy szép tengerparthoz vagy tóhoz kapcsolódik.

A szárazföldön a többi, két lábon járó babák is csatlakozhatnak a mókához, így válik a történet kerek egésszé. Már csak az a kérdés, hogy a csemete vajon mikor akar majd kiszállni a fürdővízből? Néha olyan hosszúra nyúlik a játék, hogy ha rajtuk múlna, akkor nem egyhamar vetnének véget neki.

Keresés