Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A varázslatos szivárványsellő Barbie a kislányok kedvence

A Barbie baba 1959-ben, az Amerikai Egyesült Államokban indult az útjára, a Mattel Inc. gyár innovatív termékeként. Addig a gyermekeknek szánt babák kizárólag kisgyermekes változatban voltak jelen a köztudatban. A korszerű kivitelezésű szivárványsellő Barbie ennek a játéknak a továbbfejlesztett változata.

A kislányok kedvenc játéka lett ez a baba, melyet kiválóan lehet szebbnél szebb ruhákba átöltöztetni, a haját fésülni és frizurát készíteni neki. Ezután bármilyen szerepbe bele tudják a fantáziájukban helyezni a gyerekek ezt a játékot. Kis méretének köszönhetően utazásra is könnyedén elvihető.

A szivárványsellő Barbie más, mint az egyszerűbb modellek. A kivitelezésének köszönhetően nemcsak a szobában vagy útközben lehet vele jót játszani, hanem a fürdőkádba is követheti a kis gazdáját.

Miért más a szivárványsellő Barbie, mint a többi ilyen jellegű játék?

A jellegzetessége ennek a babának, hogy vízbe mártva a sellőuszonya mesés színekben fog pompázni. A látvány gyönyörű és könnyű előidézni, ezért már hároméveseknek is ajánlott a játék. Főként mert apró, fulladást okozó alkatrészeket nem tartalmaz.

A baba ugyanolyan karcsú és luxus kivitelezésű, mint az egyszerűbb típusok, de lábak helyett sellőfarokkal rendelkezik. A szivárványsellő Barbie alapszíne a kedvelt babarózsaszín, kékkel és szivárványos pompával kiegészítve. Ez a Barbie baba modell is szőke hajkoronával kerül kereskedelmi forgalomba és szép kis sapkát visel a haján, mely természetesen levehető.

Keresés