Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A távirányítós helikopter a kisfiúk örömére szolgál

Bármilyen járműről is legyen szó, autóról, kisbuszról, repülőről vagy helikopterről, a kisfiúk imádnak a miniatűr másolataikkal játszani. 

. Szeretik átpakolni egyik helyről a másikra, beletenni a játékfigurákat, végigvinni őket valamilyen pályán. Ha pedig még irányítani is tudják a járműveket, na hát az minden álmuk netovábbja. Ez a magyarázata többek között annak is, hogy a távirányítós helikopter igazi kuriózumnak számít, és a kisfiúk egyszerűen nem tudnak betelni vele. Újra és újra át akarják élni a vezetés, navigálás élményét, amire ez a játék remek lehetőséget ad.

Milyen jellemzői vannak a távirányítós helikopternek?

A speciális kialakításának köszönhetően, a távirányítós helikopter giroszkópos stabilizációval van felszerelve. A giroszkóp azt jelenti, hogy pörgő lendkerék, ami lényegében nem más, mint egy gyors forgás okozta tehetetlenség elvén működő mérőműszer. Ennek köszönhetően képes arra a jármű, hogy megtartsa a helyzetét, irányát. Földön, illetve levegőben is megállja a helyét, így akár többféle versenyt is tudnak vele játszani a gyerekek.

A távirányítós helikopter nyerő választás!

A kisfiad minden bizonnyal imádná, ha lenne egy olyan járműve, amit tud irányítani. Ha esetleg már van távirányítós autója, akkor pontosan tudod, mekkora örömöt tud okozni számára az azzal való játék. A távirányítós helikopter ugyanezt az önfeledt élményt nyújtja, annyi különbséggel, hogy ez nemcsak a földön, hanem a levegőben is működőképes. Ajándékozd meg a csemetédet ezzel a szuper játékkal és legyél részese Te is az örömének!

 

Keresés