Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az Úszó Varázssellő Barbie egy igazán nyerő választás

Az Úszó Varázssellő Barbie egy igazán nyerő választás A kislányok szívesen töltik az idejüket a babázással, főleg, ha egy különleges Barbie kerül a kezükbe. 

 

Ha a te csemetéd is előszeretettel foglalatoskodik azzal, hogy a babáival eljátssza a valóságban megtörtént, de a képzeletével kiszínezett történeteket, akkor a szivárványsellő Barbie tökéletes választás lehet a számára.

Elég csak egy pillantást vetned rá, hogy lásd, egy igazán megnyerő és különleges termékről van szó, ami nem csak ideig-óráig tudja lekötni a kislányos figyelmét. Vásárlóink nem egyszer arról számolnak be, hogy a kicsik mindenhova magukkal viszik, és a kedvenc “barátnéjuknak” tartják. Mint, ahogy a neve is jelzi, a szivárványsellő Barbie különlegessége a csodálatos sellőuszonya, ami első ránézésre talán nem is olyan érdekes. De nézd csak meg, hogy mi történik, ha vízbe mártod! Ez maga a csoda... Az uszony víz hatására szivárvány színekben pompázik, ami lélegzetelállító látványt nyújt, ez pedig újra és újra ámulatba ejti a kicsiket. Ha megleped a csemetédet a szivárványsellő Barbie babával, akkor számíthatsz rá, hogy nem akar majd megválni tőle, fürdéskor pedig a legfontosabb személy lesz, akinek feltétlenül jelen kell lennie.

Talán még alváskor is magához szorítja az iránta érzett mágikus kötődés miatt. A színpompás jelenséget bármikor könnyen elő lehet idézni, csak arra kell odafigyelni, hogy a baba nyakán lévő nyaklánc be legyen nyomva. Ezt követően a víz automatikusan előidézi az uszony színváltozását. Barbie aktív üzemmódba kapcsolt? Akkor máris indulhat az önfeledt móka!

Keresés